Hiç Inanmazdım Aşk Vardır! Ilk Kez Tattım.sevineyimmiii?üzüleyimmiii?

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
neden yaşayamayacağınızı düşündüğünüz de paylaşsaydınız keşke. belki sizin sandığınız kadar İMKANSIZ değildir.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
yaşım 41 hayatımda hiç aşık olmadım yada olmaya fırsatım olmadı ayrıldığım eşimlede beşik kertmesi diyorlarya işte öyle evlenmiştik 2çocuğum oldu sevemedim bir babada olmaması gereken herşey vardı9sene evli kaldık sevemedim ha bu yaştan sonra aşık olmak istermisin diye sorarsanız bilmem ben zaten çocuklarıma aşığım merakta etmiyor değilim nasıl bir şey:iloveyou:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
yaşım 41 hayatımda hiç aşık olmadım yada olmaya fırsatım olmadı ayrıldığım eşimlede beşik kertmesi diyorlarya işte öyle evlenmiştik 2çocuğum oldu sevemedim bir babada olmaması gereken herşey vardı9sene evli kaldık sevemedim ha bu yaştan sonra aşık olmak istermisin diye sorarsanız bilmem ben zaten çocuklarıma aşığım merakta etmiyor değilim nasıl bir şey:iloveyou:

Ablam paramparça ettin içimi ,kimbilir sen neler yaşadın:aglayan:

Dilerim Allahtan tüm mutluluklar seninle olsun,hep yüzün gülsün

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ALLAH razı olsun olsun yaşadığım hüç bir şeyden pişman değilim iyikide evlenmişimki çocuklarım oldu çocuklarımı hiç birşeye değişmem şimdi herşey yolunda ama dedimya sağlığımız yok bunada şükür

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.000
ben inanmıstım aska ama yalanmıs bilmiyorum ileride ne olur :dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar