Hiç intihar ettiniz mi?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben lisedeyken bi kee hapları bile alıp odama geçtim ama allah tan inançlı bi insanım dedim saçmalama herşey geçiyo şimdi o günleri glümseyerek anıyorum çok komikmiş:)))

G

guzelcem

Misafir
kızkardeşim bileklerini bıçakla ekmek keser gibi kesmişdi:( hastaneye de gitmedi kendisi dayanamadı dikiş bile zor tutmuş şu an görseniz estetide yama yapdırdı tutmamış derin kesdiği için ,ntihar hiç çözüm değil... şimdi sıkıntı yaşıyor. mesela işe almıyorlar gördükleri zaman...:mad:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
kızkardeşim bileklerini bıçakla ekmek keser gibi kesmişdi:( hastaneye de gitmedi kendisi dayanamadı dikiş bile zor tutmuş şu an görseniz estetide yama yapdırdı tutmamış derin kesdiği için ,ntihar hiç çözüm değil... şimdi sıkıntı yaşıyor. mesela işe almıyorlar gördükleri zaman...:mad:

:( İçim bir hoş oldu ya:(

Ne kadar yazık. Allah kimseyi böyle birşeyle karşı karşıya bırakmasın

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.481

ayyyyyyyyyyyyy nasıl dayandı yaaa :(:(:(
ooff çok geçmiş olsun
bende bileklerimi kesmiştim ama okadarda degil :(
zaten kan görmeye dayanamam hemen bayılmıştım.

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
kac kere denedım.ilac içtim birşey olmadı.öldürmeyen allah öldürmüyor.eşimle nişanlıyken cok sorun yasadım o dönemlerde bu tarz hatalar yaptım malesef.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kac kere denedım.ilac içtim birşey olmadı.öldürmeyen allah öldürmüyor.eşimle nişanlıyken cok sorun yasadım o dönemlerde bu tarz hatalar yaptım malesef.

gerçekten mi iyiki bişey olmamış işte insanın böyle cinnet dönemleri oluyo ama bunların geçeceğini ve bunun hesabını allah a veremeyeceğini düşünmek insanı caydırıyo

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

ayyy çok kötü allah korumuş çok kötü bişey yaşamış olmalı ama allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermez şimdi eminim çok pişmandır

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Evet oldu ve ben öldüm :dil:

Allah kımseyı o duruma dusurmesın aklıma bıle gelmedı.

Sadece bıcogumuz gıbı kızgınlık anında olur ya "ölsemde kurtulsam" sadece sozde kalan o bı anlık cumle sadece.

Allah ımanından ayırmasın.Ne o duruma dusursun ne de o sekılde bı kayıpla sevenlerını uzsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar