Hiç Medyuma Gittiniz mi?

busem85

Yeni Üye
Tepki
14
.

Hiç umudunuzu kaybettiğiniz anda; belki bir teselli yada bir çözüm üretmek için bir Medyuma gittiniz mi?

.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
.

Hiç umudunuzu kaybettiğiniz anda; belki bir teselli yada bir çözüm üretmek için bir Medyuma gittiniz mi?

.

Hiç medyuma gitmedim.Çok umudumu yitirdiğim zaman abdest alır,seccademi serer,Rabbime yalvarırım.Bilirimki medet,derman ondandır.Herşey ondan gelir.Ona yalvarır ve kendimi dua ederek rahatlatırım.

snyatm

Yeni Üye
Tepki
6
Hiç gitmedim.umudumu kaybettiğim zamanlarda en yakın dostumla dertleşirim dökerim içimi rahatlarım.canım dostum hep pozitif enerjisiyle olumlu yönleriyle bakmamı sağlamıştır

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Hic gitmedim, gitmeyide düsünmedim.
Bende dilegimi Allah´tan dilerim.
Olur yada olmaz, hersey onun takdiri.

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
çok umutsuz olduğum zamanlar oldu ama medyuma veya falcıya gitmek hiç aklıma gelmedi, yaptığım tek şey kur-an okuyup rabbime dua etmek olur her zaman, çünkü derdide dermanınıda veren bi tek rabbimdir

OP
B

busem85

Yeni Üye
Tepki
14
Arkadaşlar tabiki de herkezin kendi düşüncesi. bende allaha ellerimi açıp dua ediyorum belki 5 vakit namazımı kılamıyorum ama inşallah onuda yaparım.

İnsanlar sorunları olduğu zaman psikologlara gidiyor, bir çözüm için dünyanın parasını harcıyorlar.

Burda yok medyuma gitmedim fal baktırmadım diyerek sanal alemi kandıran arkadaşlara dürüstçe söylüyorum sanırım dünyada bu işlere merakı olmayan kadın yoktur.

Düşündüğünüz gibi değil önemli hocalarla çalışıyor, dergahlardan dualar geliyor.

Ben hayatımda ilk defa bir medyuma gittim. Şanslıymışım ki Şule anne ye denk geldim.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
buse sen medyuma gidiyormusunuz diye sormuşsun sonrada psikoloklara bir ton para harcanıyor demişsin ,herkes işi gücü bıraksın medyuma mı gitsin yani?

çokta eminsin bu ''işlere'' ilgisi olmayan kadın olamayacağına dair çok ilginç oysa ki bende merakı olan insanlara şaşırıyorum ,nasıl bir düşünce insanı böyle şeylere yönlendirir?

zaten çok önemli ''hoca ve dergah'' kısmını hiç anlamadım , yani onların duaları bizim dualarımızdan daha mı değerli ki..
oysa ki Allah hepimizin Allah ı.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bana göre herşey beyinde biter , olumlu düşünürsen olumlu sonuçları alırsın olumsuz düşünürsen olumsuzları..
Medyumun söyleyecekleri olumlu düşünmeye sevk edebilir ama uzun vadede artık kendi düşünce gücünüzü devreden çıkarıp sürekli birilerinin yönlendirmesine ihtiyaç duyar hale gelirsiniz.
Ben kolay provoke olmama taraftarıyım.
Hocalık dergah ve medyumluk üçgenini de bağdaştırmak bana saçma geldi benim tanıdığım hocalar camide görevi başında.

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
hic gitmedim.Aslinda kayinvalidemler israr ediyorlar cocuk meselesinden dolayi,hocalara gidem diye.Ben kabul etmiyorum.Gorumcem fal bakar,dedigide cikardi,gelecekten haber verirdi yani.Megerse ucharfliler musallat olmus.Kurtulasiya cok ugrasti,kocaman kadin,2 cocuguyla annesinin evine gidiyordu yatmaya.Allah korusun yarabbim ama bu tur seyler iyi degil arkadaslar.kimisi uydurur,dedigi cikanida kesin vardir ucharflilerle baglantisi.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Üç harflilerin işi gücü yok mu acaba milletten para sızdırma meraklılarıyla bağlantı kuruyorlar? Bu kadar kolay inanmayın rica ediyorum, size verilen beyni kullanın düşünün, araştırın,okuyun.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Arkadaşlar tabiki de herkezin kendi düşüncesi. bende allaha ellerimi açıp dua ediyorum belki 5 vakit namazımı kılamıyorum ama inşallah onuda yaparım.

İnsanlar sorunları olduğu zaman psikologlara gidiyor, bir çözüm için dünyanın parasını harcıyorlar.

Burda yok medyuma gitmedim fal baktırmadım diyerek sanal alemi kandıran arkadaşlara dürüstçe söylüyorum sanırım dünyada bu işlere merakı olmayan kadın yoktur.

Düşündüğünüz gibi değil önemli hocalarla çalışıyor, dergahlardan dualar geliyor.

Ben hayatımda ilk defa bir medyuma gittim. Şanslıymışım ki Şule anne ye denk geldim.

Mesaj sayın 7
Şule anne reklamına ters mecra kuzum buralar!!!!

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
hiç gitmedim,kötü anlarımda Rabbime sığınırım bol bol dua ederim
medyum kim oluyor ki o da Allahın yarattığı bi kul değil mi,gaybı ancak ve ancak ALLAH bilir

münteha

Aktif Üye
Tepki
70
Çok şükür ki gitmedim Kuranı Kerimimiz var okur rahatlarım secdede ağlarım tevekkül Allah'a kalmış ve sonrada derim ki Görelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler..

Fons

Üye
Tepki
25
17 den 20 yaşıma kadar nasıl bir fal merağım vardı anlatamam Kadıköy'de ki falcılara az para yedirmedim. Ne akılsızmışım.. Nasıl bir ergenlik geçirdiysem artık falcılara koşmuşum.. İnsan hayatı çözdükçe anlıyor herşeyi napalım :sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar