Hilal Alev Alev Yanıyor

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
esh_18322.jpg

Son zamanlarda sosyal medyada paylaşmış olduğu resim ve videolarla adından söz ettiren Hilal Cebeci, TV8 ekranlarında yayınlanan Kral Çıplak programına konuk oldu.
"MESSİ'NİN HER TÜRLÜ GİDERİ VAR"

Canlı yayında Okan Bayülgen'in sorularını yanıtlayan Cebeci, yine ses getirecek açıklamalarda bulundu. İlk olarak Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi ile ilgili olarak: "Yakışıklı değil. Ben onun çok başarılı olmasını, kariyerini seviyorum. Herkes çok ilgileniyor ya Messi'yle. Herkes ilgilenince benim de ilgimi çekti. Fena da değil yani, her türlü gideri var" ifadelerine yer verdi.
"BU KADIN ALEV ALEV YANIYOR"

Hilal Cebeci'nin bu çıkışı karşısında bir hayli şaşırdığı gözlenen Okan Bayülgen: "Bu kadın yalnız ve alev alev yanıyor. Niye bir kadın alev alev yanıyor durup dururken." sözleriyle karşılık verdi.

Okan'ın bu açıklamaları karşısında bir hayli neşelendiği gözlenen Hilal Cebeci, "Evet yanıyor" karşılığını verdi.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
burası türkiye bunun farkında değil. bizim erkekler bu gibi konuşmalara ve hareketlere yabancılar gibi alışık değil. bir gün biri gaza gelip dağa kaldıracak, görecek anyayı konyayı. bari korumaları olsa bu hatunun. :eek:ky:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
burası türkiye bunun farkında değil. bizim erkekler bu gibi konuşmalara ve hareketlere yabancılar gibi alışık değil. bir gün biri gaza gelip dağa kaldıracak, görecek anyayı konyayı. bari korumaları olsa bu hatunun. :eek:ky:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
allahım sen günah yazma ama hiç sevmiyorum bu kadını yaaa rabbim gereksiz hiç birşeyi yaratmaz ama bu kadın çok gereksiz bir insan beeeaaaaa:böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar