Hilal cebeci canlı yayını birbirine kattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511

Twitter'da takipçileriyle paylaştığı çıplak fotoğraflarla adından söz ettiren Hilal Cebeci, Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Yerden Göğe' programına konuk oldu.

CANLI YAYINDA MASAYA ÇIKTI

Konuşmasının sık sık bölünmesine tepki gösteren Hilal Cebeci "İzin verecek misiniz? Yoksa masanın üzerine mi çıkayım?" dedi. Bu sözler üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, Cebeci'ye "Çık" dedi. Canlı yayında masaya çıkan Hilal Cebeci " Benim hayran kitlem Twitter'e girmiyorlardı. Bu sevgili hayranlarım, Twitter'de olduğumu duyunca oraya akın ettiler.Bütün mesele bu" dedi.

TAKİPÇİ SAYISIYLA ÇIPLAK FOTOĞRAF İLİŞKİSİ

Bunun palavra olduğunu söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı " Yani takipçi sayının artmasının ardında çıplak fotoğraflarla alakası yok. Bu palavrayı sıkma bize Hilal" dedi. Bu sözler sonrası Rasim Ozan, panpiş Hilal Cebeci'den canlı yayında panpişleri ile fotoğraf paylaşmasını istedi. Kütahyalı'nın bu isteğini kırmayan Hilal Cebeci, canlı yayında fotoğrafını çekerek Twitter'de kendine ait sayfasında yayınladı.

M

madesam

Misafir
ne kadar rezil bir kadın yarabbim ya akıl fikir versin allah çırılçıplak resmini çekip koymuş geçence dün de kanalları gezerken gördüm dedi ki her kadın soyunmak ister ama yapamaz.. tövbe tövbeeee

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
baktı göstermeden oolmuyor göstermeye karar verdi 3 kuruşluk şerefinide sattı mal.

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Of artık bununla ilgili haber görmek istemiyorum midem bulanıyo ya... Böyle böyle biz gündemde tutuyoruz bu kadını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar