Hindistancevizli Pasta-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
Malzemeler:
1 paket Dr.Oetker pandispanya un
1 paket hindistan cevizi (75 gram)
1,5 su bardağı toz şeker
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
300 gram lor peyniri
1 çay bardağı süt
1 portakal kabuğu rendesi

Yapılışı:
*Pandispanya paketteki tarife göre hazırlanarak
pişirilir ve üçe bölünür. ( hazır kekte kullanabilirsiniz)
*Lor peyniri rondoya konulur ve azar azar 1 çay bardağı
süt eklenerek karıştırılır. Karışım ayrı bir kaba alınıp,
içine şeker ve hindistan cevizi eklenerek mikser ile
karıştırılır. Bu karışımdan bir su bardağı ayrılır.
*Kalan kremaya portakal kabuğu rendesi eklenip
tekrar karıştırılır.
*1 paket kremşanti 1 su bardağı süt ile hazırlanır.
Ayrılan 1 su bardağı krema ile karıştırılır.
*Portakallı krema kek katları arasına eşit şekilde
sürülür.Kekin dışı krem şantili krema ile kaplanır.
*Pasta hava geçirmez bir pasta kabının içine konularak
ya da konulduğu kap streç film ile kaplanarak 3 gün
buzdolabında bekletilir.
*3 gün sonunda süslenerek servis yapılır.

ALINTI

dogumgunupast2.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst