Hırsızları protesto ediyorum ...

NationalGeo

Yeni Üye
Tepki
3
Komşunun tavuğu bize kaz görünürmüş derler doğruymuş. Emek harcamadan hazıra konanları, başkalarının yapığı işin ucuz kopyasını yapanları protesto ediyorum. Misal mi ? bakın şöyle biraz etrafınıza çok göreceksiniz. Bu hırsızlığın sebebi yaratıcılık, zeka vb özelliklerin eksiliği olabilir mi ?

Tepki
8.216
onlara ne desek azdır zaten vicdansızlar düşüncesizler ve hakıkaten dengesız psikolojısı bozuk yaratıklar... çaldığı insanın belik o paraya ne kadar çok ıhtıyacı vardı düşünmezler..

Allah derki; neyle gelirsen gel karşıma amaa kul hakkıyla sakın gelme!!! yanı bunun asla affı yoktur.

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
bende protestonuzdayım :protesto: ya onlar nasıl uyuyorlar yataklarında o kadar rahat bişimi ya ne diyim allah ıslay etsin onları:protesto:

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
benim başımdan geçti hiç aklıma gelmeyen başıma geldi hiç beklemiyordum ama oldu işte yinede canım yerinde çok şükür 7 aylık hamileydim ogünde hani insanın içine doğar derler yaaa 2 günden beri canım sıkılıyordu eşime diyordumçok sıkılıyorum çıkıyoduk dolaşıyoduk yok yine içim sıkılıyordu neyse arkadaşla sözleştik dışarı çıkıcaz diye 1 saat arkadaşlar bir saat içinde evimin altına üstüne getirmişler bebeğime aldığım kıyafetler didik didik etmişler allahım ne korkunç bir tabloydu hala gözümün önünden gitmiyor evde bulunan altınlarımın hepsini almışlar o an belki 5 yada 10 dk yada ne bileyim daha erken gelseymişim eve kesinlikle yüzyüze karşılaşırdık ya bana bişey yapardı ben bişey yapamamazdım o an ne yapabilirimdim hiçbişey allahım çok korkkunçtu ucuz atlattık ama yaşadığım korku yetti ve arttı o an tutuldum bağramıyorum edemiyorum bi an şok geçirdim arkadaşım arkamdan bağırdı kapını kapasana bi döndüğümü biliyorum birde ağladığımı görünce hemen sağolsun komşularım geldi ben kendimi kaybettim bi anda eşimi aradık polisleri filan çağırdık ama nerde giden geri gelmiyor malda canın yongası derler yaaa mala gelsinde cana gelmesin hiçbirşey için üzülmeye deymez giden geri gelmicek nasılsa ama insanlara yaşatılan korku yetiyorda artıyor

lilaa

Aktif Üye
Tepki
154
daha önce başımıza bizimde geldi bundan 12 yıl önce evde biz uyurken ne var ne yok para altın toplamış ve masanın üstünede bir avuç bozuk para bırakmış gitmiş bize:Dve 1 hafta öncede ben 3 . katta oturuyorum alt katların camları demirli sabah 6 sıralarında bizim cama tırmanırken karşı komşu görüyor ve bağrıyor ozaman hırsız kendini yere atıyor ve bizi kurtarıyor sağolsun ama ben artık geceleri uyuyamaz oldum bu mübarek ramazan ayında bile ALLAH korkusu olmayan insanlar ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Daha çok emek hırsızlığı , düşünce hırsızlığından bahsetmişsiniz anladığım kadarıyla.
Nedeni de sizin dediğiniz gibi , sıfır yaratıcılık , sıfır zeka ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar