G
guzelcem
Misafir
Sanırım son görüşmemiz olucak benim dobra konuşmalarım size batıyor, benimle konuşmak istemediğinizi fark etdim bu foruma girmiycem sinirlerim bozuluyor kendinize iyi bakın ALLAHIMA EMANET OLUN...:uzgun::gitme::gitme::dedikodu:
Sanırım son görüşmemiz olucak benim dobra konuşmalarım size batıyor, benimle konuşmak istemediğinizi fark etdim bu foruma girmiycem sinirlerim bozuluyor kendinize iyi bakın ALLAHIMA EMANET OLUN...:uzgun::gitme::gitme::dedikodu:
Güzelcem, ben sana hakaret ya da kötü birşey demek istemedim.Ama sanırım sinirlerini bozan kişilerden tekiyim.Eğer öyleyse çok üzgünüm. Bence sen forumda kalmaya devam et.Gerçekten benden eski bir üyesin. ben kimseye rahatsızlık vermek istemedim.Sana da vermek niyetinde değilim.Neden sinirinin bozulduğunu gerçekten anlamış değilim. Ve sanırım forumda genel bir rahatsızlık yaratmışım.Bu yüzden ben bu rahatsızlığı yaratmaktan ziyade kendim forumdan çıkmaya karar verdim.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.Azcık rahatsızlık verdiysem gerçekten kusurruma bakmayın.
Sanırım kimse kimsenin gitmesini istemiyor değil mi?