Hoşçakalın canlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

guzelcem

Misafir
Sanırım son görüşmemiz olucak benim dobra konuşmalarım size batıyor, benimle konuşmak istemediğinizi fark etdim bu foruma girmiycem sinirlerim bozuluyor:( kendinize iyi bakın ALLAHIMA EMANET OLUN...:uzgun::gitme::gitme::dedikodu::mad:

OP
H

Hera

Misafir
Sanırım son görüşmemiz olucak benim dobra konuşmalarım size batıyor, benimle konuşmak istemediğinizi fark etdim bu foruma girmiycem sinirlerim bozuluyor:( kendinize iyi bakın ALLAHIMA EMANET OLUN...:uzgun::gitme::gitme::dedikodu::mad:

Çok yanlış davrandığınızı düşünüyorum herkesle uyum içinde olamayız her şey batabilir lütfen bu kadar büyütmeyin ve sakin olmaya çalışın sinirleriniz bozulmasın burası paylaşım alanı herkes herşey zaman içinde belli olacaktır zaten oluyorda sizde olgunlukla karşılayın bazı şeyleri sakinlikle gitmeniz çözüm değildir

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
canım neden öyle düşünüyorsun anlamadım kimse senin dobralığına bişey demez
yersiz dobralık olmadığı sürece
inan hangi konuya kızdığını tam olarak bilmediğim için fazla yorum bile yapamıyorum
ama üzüldüm canım

OP
N

NilayG

Misafir
Güzelcem, ben sana hakaret ya da kötü birşey demek istemedim.Ama sanırım sinirlerini bozan kişilerden tekiyim.Eğer öyleyse çok üzgünüm. Bence sen forumda kalmaya devam et.Gerçekten benden eski bir üyesin. ben kimseye rahatsızlık vermek istemedim.Sana da vermek niyetinde değilim.Neden sinirinin bozulduğunu gerçekten anlamış değilim. Ve sanırım forumda genel bir rahatsızlık yaratmışım.Bu yüzden ben bu rahatsızlığı yaratmaktan ziyade kendim forumdan çıkmaya karar verdim.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.Azcık rahatsızlık verdiysem gerçekten kusurruma bakmayın.

OP
H

Hera

Misafir
Güzelcem, ben sana hakaret ya da kötü birşey demek istemedim.Ama sanırım sinirlerini bozan kişilerden tekiyim.Eğer öyleyse çok üzgünüm. Bence sen forumda kalmaya devam et.Gerçekten benden eski bir üyesin. ben kimseye rahatsızlık vermek istemedim.Sana da vermek niyetinde değilim.Neden sinirinin bozulduğunu gerçekten anlamış değilim. Ve sanırım forumda genel bir rahatsızlık yaratmışım.Bu yüzden ben bu rahatsızlığı yaratmaktan ziyade kendim forumdan çıkmaya karar verdim.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.Azcık rahatsızlık verdiysem gerçekten kusurruma bakmayın.

Ne ilgisi var ya herkes Forumdan Çıkmayı kendine adet edinmiş kusura bakmayın ama çocuksunuz Çocuklar yapar bunu kaçmayı Çözüm insanı olun Olgunluk budur anlamaya çalışmak yeri geldiğinde yutkunmak dinlemyi bilmektir sabırdır olgunluk yapmayın böyle yaaaa

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
arkadaşlar ikinizde sakinleşin ikinizinde kimseyi rahatsız ettiği yok enazından kendi adıma söylüyorum
ama konu açmadan önce keşke aranızda ne varsa özel mesaj yoluyla konuşmayı tercih etseydiniz keşke.yada siniriniz bozacak konulara bakmamayı deneseydiniz
yada bir süre girmeyip sakinleşmeyi denesydiniz.
yoksa böyle şeyler bizleri ve kendinizi üzmekten başka işe yaramaz.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bu konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum..
sorun olan konuyu okudum. insanların başkalarına baskısını,yaptırımını,herkesin kendi gibi
düşünmesini ,inanmasını istemesini ve bunu tartışmaya kadar götürecek şekilde davranmasını hoş karşılamıyorum. ayrıca konu dışına çıkan mesajları da.bir hoş karşılamadığım da ,bir üyemizin diğerine kullandığı kelimeler.( o kelimeleri buraya yazmak dahi istemiyorum. okuyunca çok üzüldüm.)
her insan sizin gibi düşünmek ve sizin gibi inanca sahip olmak durumunda değildir.bunlara dikkat edersek gerginlikler olmayacaktır. ve kimsede gitmek istemeyecektir. sadece biraz daha hümanist bakmak yeter birbirimize. ..
bir ekleme daha. burada eski üye ,yeni üye diye bir ayrım yoktur. eski üyelerinde yeni üyelerden bir ayrıcalıkları olamaz. herkes bu sitede eşittir arkadaşlar.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
yaw ben yokken neler olmuş :sinifsinif:

neden böyle düşünüyosunuz arkadaşlar.fikir çakışmaları mutlaka olur.herkez aynı düşünceye sahip olmak zorunda değil.yerine göre annelerimizle bile tartışıyoruz.siteden gitme isteğiniz çok yanlış bence :uzgun:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
üzüldüm şimdi :( güzelcem hemen gitmeyi düşünme lütfen biz büyük bir aileyiz fikir ayrılıklarımız olacak tabiiki konuyu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama şunu söyleyeyim gitmekle hepimizi cezalandırıyor gibi bişey yapıyorsun ,istemediğin kişiler varsa paylaşım yapmazsın olur biter, herkesle samimi olmak zorunda değiliz hiçbirimiz ,ama herşey de saygı çerçevesinde olmalı ...gitmek çözüm değil tatlım ..

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
nilayı ın gitmesine üzüldüm
neden sitede rahatsızlık yarattığı hissine kapıldı bilmiyorum
seviyeli düzgün bir insandı:acep:

güzelcem de alınganlık yapmış sanırım:acep:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
sadece üzüldüğümü dile getirmek için yazıyorum :uzgun:
her nekadar ortam sanal olsada burda ayrı bir sıcaklık ve ayrı bir samimiyetlik var burda kimse kimseye haddi olmayan davranışlarda bulunmuyor ufak tekek atışmalar oluyor belki bilmiyorum ama keşke sorunları kendi aranızda çözseniz de olaylar bu boyuta gelmese
nilayın üyelik iptaline üzüldüm
arkadaşlığım konuşmuşluğum yoktu ama sitenin renkli üyelerinden biriydi :uzgun:

nilayyy siteye tekrar göz atarsan ki umarım tekrar misafir kullanıcı olarak bakarsın mesajıda görürsün tekrar geri dön lütfen birbirinize kızıpta siteden uzaklaşmayın
ARKADAŞLAR LÜTFEN SORUNLARIMIZI BU ŞEKİLDE DEĞİL KENDİ ARAMIZDA ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM:uzgun:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ben bikaçgündür foruma giremedim neler olmuş.banlananları,ayrılmak isteyenleri görünce şok oldum.arkadaşlar neden böyle bir hisse kapıldılar acaba.kerkes aynı olmak,aynı şeyleri düşünmek zorunda değildir.konuyu bilmiyorum ama kırılıp forumu terketmeye gerek yok bence...

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
konuyu bilmiyorum ama sanki bu pireye kızıpta yorgan yakmaya benziyo gibi geldi bana birine kızıpta siteye girmemek çok yanlış sen gitme arkadaşım kimden rahatsızsan muhatap olma yeter burda sevilen bi üyesin bence kararını bir daha gözden geçir cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar