Hürrem'in Aşkı Bitti Mi?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.157
Hürrem'in aşkı bitti mi?
'Muhteşem Yüzyıl'daki 'Hürrem Sultan' krizi dizi setine bomba gibi düştü. 'Kanuni Sultan Süleyman' Halit Ergenç ekip arkadaşlarını Levent'teki Köşebaşı Restaurant'ta topladı

fft2mm2519159.jpg

Aralarında Ozan Güven, Burak Özçivit, Mehmet Günsür’ün de bulunduğu ekip 2 saat boyunca “Hürrem giderse ne olacak?” diye konuştu.

Halit Ergenç ekip arkadaşlarını “Yapımcımız Timur Savcı Meryem’i her gün arayıp soruyor. Geriye 3 bölüm kaldı. Bir yolunu bulup bitireceğiz” sözleriyle sakinleştirdi. Timur Savcı dün sabah ekibiyle toplantı yaptı. “Meryem’i döndürmeye çalışıyorum. Gelmezse B planı yaparız. Yeni bir Hürrem buluruz” dedi.

AYRILDILAR MI?

İddialara göre; Meryem Uzerli, yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle Almanya’ya giderek bir kliniğe yattı. Ünlü oyuncuya, çalışma hayatının getirdiği stresle beraber maddi ve manevi doyuma ulaşamama, bunun sonucunda mesleğe karşı duyarsızlaşma şeklinde kendini gösteren ‘tükenmişlik sendromu’ teşhisi kondu. Ancak Uzerli’yi bu noktaya getirenin sadece ağır çalışma şartları olmadığı, son noktayı özel hayatındaki çalkantının koyduğu söyleniyor.

fft31_mf2519431.Jpeg

Uzun zamandır beraber olduğu, aynı evi paylaştığı Can Ateş’in geçen hafta çıktıkları Bodrum tatili dönüşü ilişkiyi noktalaması ve evi terk etmesi üzerine, Meryem Uzerli’nin psikolojisinin daha da bozulduğu ve yurt dışına çıktığı konuşuluyor.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ya ben bu yabancı (yarı yabancı) Türkiye'de ünlenen sanatçıların Türk erkeğiyle hemen aşka yelken açmasını anlamlandıramıyorum , dur bakalım bu ülkeye geleli ne kadar oldu , bi tanı ülkeyi , ülkenin erkek profilini , sonra birileriyle buluşursun.
Umarım daha profesyonelce davranır bundan sonra , gitmesi onun için de dizi için de hiç iyi olmaz.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.157
:D güzel hatunların tipsiz irkeklerle çıkmalarına anlam veremiyorum :D
kendine güvenmiyormu aceba :ko
Ben bile bu halimle hiç tipsiz sevgili yapmadım

OP
bitter_im