İbo ile Tilbe fena kavga etti

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
İbrahim Tatlıses: “Seni pez..vnklerin elinden kurtardım” Yıldız Tilbe: “Beni kimse pez..vnklerden kurtarmadı”

İbrahim Tatlıses, programına konuk ettiği Yıldız Tilbe'ye “Seni pez...nklerin elinden kurtardım” deyince iki şarkıcı canlı yayında birbirine girdi. ATV'de canlı yayınlanan İbo Şov'daki büyük kavga, Yıldız Tilbe'nin “Kandıramazsın Beni” adlı şarkısını söylerken Tatlıses'in şarkıyı yarıda kesmek istemesiyle başladı. Buna rağmen Tilbe şarkısını tamamladı. Ardından reklamlar yayına girdi. Reklamların ardından Tatlıses, konuğu Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söyledi. Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses “Seni pez....nklerin elinden kurtardım” deyince Tilbe dayanadı ve, “Beni kimse pez...nklerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz” dedi.

ibo-yildiz.jpg

Tilbe, alkışlayıp gitti

Tartışma karşılıklı sözlerle uzayınca yayına bu kez rapçi Ceza'nın program görüntüleri verildi. Bir süre sonra tekrar yayına geçilince ayağa kalkan Tilbe, programı Tatlıses'i alkışlayarak terketti. Stüdyodaki bazı izleyiciler de programdan ayrıldı. Tilbe'nin ayrılmasını kabullenemeyen Tatlıses, “Ne zaman yayına çıksa, 'şunu yapmam, bunu söylemem'diyor. Lanet olsun kardeşim. Gelmezsen gelme. Şarkını da istemiyorum seni de” dedi.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Sabah tv'de izledim..Yazık insanlara maal olmuş sanatçılarız demeyi biliyolar,ahkam kesiyorlar..Ama bir insanıda onca insan içinde rencide etmeye hakkı yoktu diye düşünüyorum..
Yazık valla yazık...Böylemi örnek olucak..Sanatçıyız diyorlar..Sanat yapmak böylemi oluyor aceba?Sırf reyting yapmak,sırf izlenmek uğruna düştükleri duruma!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar