İbrahim Saraçoğlu Saç Dökülmesini Durduran Kür

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Saç dökülmesine karşı

sac-570x387.jpg

Bir tutam lavantayı (yaklaşık 4-5 gram veya tepeleme 1 yemek kaşığı) 500-750 ml kaynamakta olan suya ilave ediniz. Yaklaşık 5 dakika kısık ateşte demleyiniz. Demleme tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz ve ılıkken süzünüz.

Eğer, saçlarınız temiz ise demlediğiniz lavanta suyu ile saçlarınızı yıkayınız ve yarım saat etki ettiriniz. Yarım saat etki ettirdikten sonra sadece suyla durulayınız.

Eğer, saçlarınız kirli ve çok yağlanmış ise önce sabun (tabii yeşil sabun) veya şampuanla yıkayınız. Sonra demlenmiş lavanta suyu ile yıkayarak, yarım saat etki ettiriniz. Daha sonra sadece su ile durulayınız. Saç dökülmesi durana kadar haftada bir-iki defa uygulanır. Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici amaçlı olarak zaman zaman uygulanır.

Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ay arinacım çok teşekkür ederim benim için gerçektende faydalı bir bilgi oldu saçlarım çok dökülüyo ve üzülüyordum bunu mutlaka deniycem paylaşımın için teşekkürler hayatım:eek::eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ay arinacım çok teşekkür ederim benim için gerçektende faydalı bir bilgi oldu saçlarım çok dökülüyo ve üzülüyordum bunu mutlaka deniycem paylaşımın için teşekkürler hayatım:eek::eek:

Canım benim denediğin zaman bizimle etkilerini paylaşabilir misin? Birçok arkadaş aynı dertten müzdarip çünkü:eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Rica ederim kızlar:eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki