T
Tash_hatun
Misafir
kusura bakmayın kldırıorm resmleri
rica edrm baynlr tskr edrm.. sadiyecm 1 ay oldu yni evme taşınalı şuanda kızımın odaısnı ayarlıo eski eşim o çekicek zaten evin içini dışını kendi dosyalarına koyup müşterilerine göstermek için.. yayınlarım 2hafta içinde.. ayrıca arinacım cep telefonundan değil norml foto makinadan çekim oradada yazıo bloglarda görmen falanda norml blog**.n** de blogu var arkadaşımın pc'mden taratmadm lnkne bkrsanda.. arkadşaımın izmirdeki evide bucada karanfil mahallesiydi sanırım orda hatta pazar kurulo bulundukları yerde okul falan vardı şuan varmı blmemde.. izmir bucadamı oturuorsun? bende fethiyede oturdum bi ara belcekız plajına yakın blrmsn oraları
rica edrm baynlr tskr edrm.. sadiyecm 1 ay oldu yni evme taşınalı şuanda kızımın odaısnı ayarlıo eski eşim o çekicek zaten evin içini dışını kendi dosyalarına koyup müşterilerine göstermek için.. yayınlarım 2hafta içinde.. ayrıca arinacım cep telefonundan değil norml foto makinadan çekim oradada yazıo bloglarda görmen falanda norml blog**.n** de blogu var arkadaşımın pc'mden taratmadm lnkne bkrsanda.. arkadşaımın izmirdeki evide bucada karanfil mahallesiydi sanırım orda hatta pazar kurulo bulundukları yerde okul falan vardı şuan varmı blmemde.. izmir bucadamı oturuorsun? bende fethiyede oturdum bi ara belcekız plajına yakın blrmsn oraları
Sağol canım, ben karşıyaka'da oturuyorum. Ama Buca'yı da bilirim. Eşimin anne tarafı Bucalı sayılır. Belcekız tarafını bilirim; ama çok detaylı bilmiyorum. Sadece yazdan yaza tatil için gidiyoruz canım :eller:
Senin evini de dört gözle bekliyoruz
annelermz aslen izmirli bizim..
valla ben şuanki halni gördüm çok bişey yaplmdığı halde çok şık ama bn bile merk ediorm şuan adnanla o napcak dekorasynunu diye.. nisanın odasının prenses odası gibi yapmayı düşünüyo eniştem öyle şeyler bulmuşki kaplatıo görseniz oyuncak gibi hepsi
Anne tarafından İzmirliyiz o zaman
Merakla bekliyoruz bakalım canım :eller: Hem çocuk odasına bu aralar merak sardım, belki bizlere de harika bir fikir olur