İdeal Kişiyle mi Berabersiniz?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
İdeal Kişiyle mi Berabersiniz?

Sevgiliniz sizin için idela kişi mi? Test edin, öğrenin!

attachment.php

Ekli dosyalar

• test_141220101352141.jpg
    test_141220101352141.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 52
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Kesinlikle Size Göre Değil
O bir nesne olsa bile birlikte uzun bir araba yolculuğuna çıkmazdınız! Tek ortak noktanız beraber kitap okumanız olabilir. Yani siz eğlenmenize bakın ve onu hayalinizdeki erkeği bulma yolunda attığınız bir adım olarak görün. Nasıl mı? Mesela onu daha önceki sevgililerinizle karşılaştırın. Sizi onunla birlikte olmaya iten şeyler nelerdi? Bir düşünün. Birlikte yaptığınız bütün güzel şeylere bakın ve yine birlikte güzel şeyler yapabileceğiniz birini bulmaya çalışın ama kesinlikle bu erkeği değil.

Hicte bile bir kere. -kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Test Sonucu : Kesinlikle Size Göre Değil
O bir nesne olsa bile birlikte uzun bir araba yolculuğuna çıkmazdınız! Tek ortak noktanız beraber kitap okumanız olabilir. Yani siz eğlenmenize bakın ve onu hayalinizdeki erkeği bulma yolunda attığınız bir adım olarak görün. Nasıl mı? Mesela onu daha önceki sevgililerinizle karşılaştırın. Sizi onunla birlikte olmaya iten şeyler nelerdi? Bir düşünün. Birlikte yaptığınız bütün güzel şeylere bakın ve yine birlikte güzel şeyler yapabileceğiniz birini bulmaya çalışın ama kesinlikle bu erkeği değil.

zaten sorular bize göre değil biz evliyiz bi kere bu yeni tanışılan birine gre olabilir

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bencede sevgili döneminde olanlar cözsün.:hulya:

aysude

Yeni Üye
Tepki
22
Test Sonucu : Kesinlikle Size Göre Değil
O bir nesne olsa bile birlikte uzun bir araba yolculuğuna çıkmazdınız! Tek ortak noktanız beraber kitap okumanız olabilir. Yani siz eğlenmenize bakın ve onu hayalinizdeki erkeği bulma yolunda attığınız bir adım olarak görün. Nasıl mı? Mesela onu daha önceki sevgililerinizle karşılaştırın. Sizi onunla birlikte olmaya iten şeyler nelerdi? Bir düşünün. Birlikte yaptığınız bütün güzel şeylere bakın ve yine birlikte güzel şeyler yapabileceğiniz birini bulmaya çalışın ama kesinlikle bu erkeği değil

BENCEDE TEST SACMA YENI SEVGILI GIBI CVP LADIM YINE AYNI SONUC

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar