Ya insan cok isteyince hep istisnalara sığınmak istiyor. Ama dediginiz gibi bebek varsa 10 dakikadan sonra cikar zaten, cok sonra cikmasi dusuk ihtimalli bir istisna belli ki tecrübe etmis oldum
Bebek isteyen kardeşlerim ben cok anlamam bu islerden daha cok yeniyim bu süreçte ama, şunu cok iyi tecrübe ettim ki sürekli tetikte olmak surekli bunu kafaya takmak her seyi hamilelige yormak hormonlari cok etkiliyor ve vücut bir süre sonra kendini buna inandirip yalanci belirtiler oluşturmaya başlıyor. Birisi "benim hamileyken cok midem bulanmisti" deyince hemen mide bulanmaya basliyor. "Benim gogsum ağrıyordu" deyince bi bakiyorsunuz sizin de gogsunuz sisip agrimaya basliyor saka gibi ama gerçek
) O yüzden her seyi hamilelige yormadan sabırla tam vaktinde kan testi yaptirarak net sonucu ogrenip sonuca gore yola devam etmek lazım
Cok sevdigim bir ayet var yazayim buraya "Feinne meal usri yusren" (şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylik vardir)
Allah kucaklarımızı bebeksiz birakmasin bu ugraslarimizi yavrularimizla odullendirsin insallah