İftara giderken canlarından oldular

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kaza-karabuk.jpg

İftara giderken canlarından oldular

Karabük'te iftar için arkadaşlarına giderken faci bir kazanın kurbanı oldular.

Karabük'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride geçerek arkadaşlarına iftara giden bir polis memuru ile 3 hemşirenin bulunduğu otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza saat 19.50 sıralarında, Karabük ile Safranbolu karayolunun Bulak Mevkii'nde meydana geldi. Safranbolu'dan Karabük istikametine giden 22 yaşındaki Yasin Acar idaresindeki 78 BJ 076 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek 41 yaşındaki polis memuru Maci Yeşil idaresindeki 33 YE 051 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
kaza-karabuk2.jpg
Kazada, araçtan fırlayan Yasin Acar ile 34 yaşındaki Aynur Yeşil olay yerinde, 37 yaşındaki hemşire Şerife Seyli ise Karabük Devlet Hastanesi'nde yaşamını kaybetti. Araçta sıkışan yaralılar Maci Yeşil ile 35 yaşındaki Yasemin Taşyapan ise itfaiye ve 112 Acil ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Yaralılar kaldırıldıkları Karabük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Polis memuru Maci Yeşil ile Beşbinevler Kadın Doğum Hastanesi'nde hemşire olan eşi Aynur Yeşil ve hemşire arkadaşları Şerife Seyli ve Yasemin Taşyapan'ın bir arkadaşlarına iftara gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
araç kullanıyosan dikkatli olacaksın işte gerçi ecel ama çok feci bi ölüm tarfik kazasından çok korkarım ben ya:ates:eşim de tam inat gibi çok hızlı kullanır:ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Maalesef benim eşimde, babamda :gitme:

Kanatları eksik arabaların:kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Maalesef benim eşimde, babamda :gitme:

Kanatları eksik arabaların:kptmya:

aynen bi de bizim buranın yolları çok virajlı bi viraja girişleri var...... ben az çok alıştım başka biri eşimin kullandığı arabaya binince şok oluyo bi daha binmem senin kullandığın arabaya diyolar:kptmya::kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar