İhbar mektubu asılsız çıktı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
İhbar mektubu asılsız çıktı

Kayseri'de kaybolan üç çocuğun organları alınarak Fırat Nehri'ne atıldığı iddiaları asılsız çıktı

558514_detay.jpg

Kayseri'de geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nda kaybolan üç çocuğun organları alındıktan sonra Fırat Nehri'ne atıldığı iddialarını taşıyan mektup asılsız çıktı.
Kaybolan çocuklardan Dilruba ile Ahmet Tuna'nın babası Hamza Tekin, "Çocuklarımın bu tür olaylara alet edilmesinden dolayı son derece rahatsızlık duyuyorum. Allah'tan bulsun" dedi.
Kayseri'nin Talas ilçesinde geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nın ikinci günü ikisi kardeş üç çocuğun organ mafyası tarafından kaçırılarak cesetlerinin Fırat Nehri'ne atıldığını ileri süren Sivas Kapalı Cezaevi'nde tutuklu N.A. isimli mahkumun ihbar mektubunun asılsız olduğu ortaya çıktı.
Mektup üzerine Kayseri'den Sivas'a gelerek N.A'nın ifadesini alan ekipler, mahkumun kendisinin yakalanmasında polise yardım eden diş hekimi olan ağabeyi N.A'dan intikam almak için böyle bir mektup yazdığını belirledi.
N.A'nın ifadesinde, "Diş teknisyeni olan ağabeyim N.A. kayıp olan çocuklara yakın mahallede oturuyordu. Bu durumdan dolayı bu olayı ağabeyimin gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Çünkü altına yeni son model bir araba almış. Zannedersem çocukları ağabeyim kaçırdı" dediği öğrenildi.
Soruşturmanın sürdüğü öğrenilirken, Dilruba ile Ahmet Tuna'nın babası Hamza Tekin, yapılan davranışın son derece yersiz olduğunu söyledi. Baba Tekin, "Çocuklarımın bu tür olaylara alet edilmesinden dolayı son derece rahatsızlık duyuyorum. Allah'tan bulsun" diye konuştu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar