İki Ateş Arasında!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.215
Rafet El Roman’ın, Bostancı Gösteri Merkezi’nde önceki akşam verdiği konser magazine damga vuracak karelerle doldu.

Rafet’in 2003’te boşandığı, 2 kızının annesi Tuğba Altıntop konseri en önden izledi.

fft18_mf4164164.Jpeg

4 yıldır aşk yaşadığı Ceren Kalpakaslan ikinci sıradaydı. Rafet bu hassas dengeyi korumak için ter döktü. İşte Rafet’in konserdeki açıklamaları...
“Kızlarımın, nişanlım Ceren’i istemedikleri iddia ediliyor. Evet sıkıntılar vardı, ama çözdük. Şimdi çok güzel anlaşıyorlar. Birlikte tatillere çıkıyoruz, aynı evde kalıyoruz.
Ceren’i seviyorum, istiyorum. Evlilik kısmet işi. Henüz tarih koymadık. Kızlarımın annesi sürpriz yapmış gelmiş, hoş gelmiş. Ceren hayat arkadaşım. Yeri burası zaten. Evet, güzel bir gece olsun.”

fft18_mf4164160.Jpeg

“Babam kalorifer tesisatçısı olmamı istedi. Müziği seçince hayal kırıklığı yaşadı. Konsere ‘Çok gürültü olur’ diye gelmedi. Stüdyomu gördüğünde cihazların fiyatını sordu. 300 bin euro olduğunu öğrenince ‘Kafan çalışmıyor mu oğlum? Bu paraya daire alırdın’ diye tepki verdi. Şimdi kızımın şarkıcılığı seçmesini istemiyor. ‘Torunumu bu işe karıştırma’ diye tutturdu.”

Rafet El Roman yakında İran’da vereceği konserle ilgili şunları söyledi: “İran’a yalnız gideceğim. Sahnede kadın vokal olması ve kravat takmak yasak. Bazı şarkılarımın da sözleri sakıncalı bulundu. Repertuar değişecek. Ülkenin kurallarına uyacağız.”

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben bir tuhaflik görmedim, kizi sahneye cikinca anneside gelmis. :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar