İki hastanedeki yaralıların isimleri

єℓєησяα

Daimi Üye
Tepki
945
456320080728025706747.jpg

28 Temmuz 2008 02:55
Güngören'deki iki ayrı patlamanın ardından Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde 24 yaralı tedavi altına alındı.

2 kişi ise hastaneye getirildiği sırada hayatını kaybetmişti. Ölen 50-55 yaşlarındaki Konya Halkapınarlı Fadime Beşkan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İsmi belirlenemeyen 50 yaşlarındaki erkek cesedi de yine Adli Tıp'a götürüldü.

Olay sonası hastanede tedavi altına alınanların isimleri ise şöyle: Yılmaz Erinç, Hikmet Ali Erinç (50), Sadık Kılınç, Buse Hazarlı (14), Selma Koska (28), Hayri Yardım, Dilek Karahan (21), Nevzat Tanrıkulu, Mehmet Turan, Tahir Yıldırım (45), Gülsüm Irazlı, Rahime Güvengil (53), Bekir Demir, Nurten Süpürgeci(59), Erdal Çelebi (22), Remzi Tanrıkulu (20), Uğur Kılıçarslan (18), Erdi Kılıçarslan (19), Neriman Güven (36), Vedat Karınca, Sebiha Karınca (44), Ahmet Karınca (21), Sabriye Karınca(83), Gülsüm Gazi.

Olayın ardından Gülsüm Gazi, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Remiz Tanrıkulu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Buse Hazarlı da Memorial Hastanesi'ne sevk edildi.

Patlamaların ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 4'ü hayatını kaybetti. Yaralıların durumuyla ilgili açıklamayı hastane doktorlarından Prof. Dr. Celalettin Ertekin yaptı. Ertekin, şu anda hastanede tedavi gören yaralı sayısının 18 olduğunu ancak bunlardan 4'ünün hayatını kaybettiğini açıkladı. Ayrıca, 8 kişinin de hastaneden taburcu olarak ayrıldığını söyledi. Bu hastanede ölenlerin isimleri şöyle: Aleyna Çelik (4), Dursun Ali Aydemir (34), Murat Ağca (14), İsmi belirlenemeyen 4 yaşında bir erkek çocuğu.

Yaralılar ise şöyle: Osman Aydoğan, Bekir Dağdeviren, Yunus Emre, Mehmet Erdoğan, Onur Aydın, Umut Aydın, Songül Demirpolat, Nilgün Yücel, Abdullah (Soyismi öğrenilemedi), Yakup Geridönmez, Feyyaz Yasa, Sadık Kılıç, Yılmaz Mukadderoğlu, O. Ali Aydın, Onur Bozkurt, Saffet Kaya, Bekir Ufuk, Şaban Sakaryalı, Perihan Özkul, Asım Balkan.

CİHAN

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar