İki Yaka Bir İsmail (Atv)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bir Gönülde İki Aşık: İki Yaka Bir İsmail

411396769032.jpg

Biri Türk, biri Yunan iki eşi arasında mekik dokuyan bir balıkçının hikayesi…

Yapımcı : Adam Film

Yönetmen : Kemal Uzun

Genel Yönetmen: Serdar Akar

Senaryo : Ayça Mutlugil, Arzu Birol, Nuray Uslu

Oyuncular : Erdal Özyağcılar, Rana Cabbar, Meltem Gülenç, İbrahim Kendirci, Eylem Yıldız, Bülent Şakrak, Nail Kırmızgül, Serhat Özcan, Gökhan Yıkılkan, Gizem Denizci, Cansu Dağdelen, Şener Kökkaya, Özlem Şendiç, Zeynep Kankonde, Elini Filini, Keti Papanika, Manolois Sarmonis, Zafiris Katramadas, Stefanos Damatos, Georgia Liossi, Giannis Chatssigeorgious

Yakında atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan İKİ YAKA BİR İSMAİL dizisinin çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor.

Dizinin çekimleri, Ayvalık’ta zeytincisi, tuhafiyesi, berberi, kahvehanesi, antikacısı ve fırınıyla kurulan set ortamında yapılıyor.

Ayvalık’ın doğal güzellikleri eşliğinde iki eşli balıkçı İsmail’in hikâyesini anlatacak olan dizinin konusu ise şöyle:

Çocuk yaşta hem öksüz hem yetim kalan İsmail (Erdal Özyağcılar), Ayvalık eşrafından Çıkık Kamil (Rana Cabbar) tarafından büyütülür. İsmail, evlenecek çağa geldiğinde gönlünü Çıkık Kamil’in kızı Hacer’e (Meltem Gülenç) kaptırır. Hacer ile İsmail, Kamil’in tüm itirazlarına rağmen evlenmeye karar verir. Ancak düğünlerine bir ay kala, Ayvalık ile Midilli arasında balıkçılık yapan İsmail’in teknesi alabora olur, İsmail birkaç gün Midilli’de kalmak zorunda kalır. Geçici bir süreliğine hafızasını kaybeden İsmail, Midilli’de Kalliope adında dul bir Yunan kadına aşık olur ve onunla evlenir. Günler sonra hafızası yerine gelen İsmail, deli gibi sevdiği Hacer’den de vazgeçemez ve 10 gün sonra onunla da evlenir.

Bir gönüle iki aşk sığdıran balıkçı İsmail, biri Midilli’de, biri Ayvalık’ta yaşayan iki ailesi arasında mekik dokumaya başlar.

Alinti.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
İKİ YAKA BİR İSMAİL

BİR GÖNÜLDE İKİ AŞK

Biri Türk, biri Yunan iki eşi arasında mekik dokuyan bir balıkçının hikayesi… Usta oyuncu Erdal Özyağcılar başrolde! Yakında atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan İKİ YAKA BİR İSMAİL, Türk ve Yunan oyuncuları bir araya getiriyor. Dizi, iki eşli balıkçı İsmail'in hayatını anlatacak. İKİ YAKA BİR İSMAİL çok yakında atv ekranlarında!BİR GÖNÜLDE İKİ AŞK Biri Türk, biri Yunan iki eşi arasında mekik dokuyan bir balıkçının hikayesi… Usta oyuncu Erdal Özyağcılar başrolde! Yakında atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan İKİ YAKA BİR İSMAİL, Türk ve Yunan oyuncuları bir araya getiriyor. Dizi, iki eşli balıkçı İsmail'in hayatını anlatacak. İKİ YAKA BİR İSMAİL çok yakında atv ekranlarında!

DİZİ KADROSU

4153730113851.jpg

İsmail Erdal -Özyağcılar

4160453886251.jpg

Hacer -Meltem Gülenç

4167489666651.jpg

Kalliope -Eleni Filini

4157577172491.jpg

Çıkık Kamil -Rana Cabbar

4172709560491.jpg

Hande -Cansu Dağdelen

4169772005171.jpg

Bahar -Gizem Denizci

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Daha azönce okudum bununla ilgili bir haber.Çağatay Ulusoy 6-7 bölüm konuk oyuncu olacakmış sanırım.Haberin doğruluğunu bilmediğimden eklemedim.

Yeni bir dizi geliyor desene nkcım :crazy:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Geliyorda bir de o hızla gidiyorlar anlamıyorum bir türlü bakalım bu ne kadar sürecek :vecihi: Feriha bitince belki oynar...

H

Hera

Misafir
İki eşli bir adam iki kadınla evli ikisinden de ailesi var biri buraad biri Yunanistan da hadi bakalım hayırlısı ne diyim

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben Erdal Özyagcilari begeniyorum.
Ilk bölümü izlerim, ilgimi cekerse devami gelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar