İkinci kez anne oluyorum

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Merhaba arkadaşlar...Sizleri öyle özledim ki...İnanın burnumda tütüyosunuz..
Tanıyanlar bilir net bağlantım gitmeden öncede kızıma kardeş istiyoduk..Nasip bu zamanaymış..Bugün dr.a gittim..9+6 yani 2 buçuk aylık hamileyim..

Bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim..Hamile olduğumu zaten biliyodum ne kadarlık olduğunu ilk gittiğimizde göremedi dr...Gebelik kesesini gördü sadece ..Şimdi başka bi dr.a gittim..Diğerinin verdiği ilaçlar ağır geldi..Demir eksikliği olduğu için demir ilacı vermişti..Meğerse 4.aydan itibaren kullanmam gereken ilacı şiimdi vermiş..Oda haliyle ağır gelmiş ..

Sizinle bu mutluluğumu paylaşmak istedim arkadaşlar..Sürekli gelemesem de elimde olmayan sebepler nedeniyle arada böyle kaçamaklarım olucak..Sizsiz yapamıyorum napim..İnanın yeriniz bende çok ama çok ayrı..Hepinizi çok seviyorum..Umarım sizlerde iyisinizdir..Kendinizden ufak tefek haberler verirseniz sevinirim sizlerde...

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
canım hoşgeldin önce.özlemiştik seni. böyle arada görmem çok mujtlu ediyor bizleri.ve o güzel haberine gelince. çok sevindim. ne güzel. bir kardeş geliyor demek prensesine. hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizi merakta bırakma. böyle arada gel haberdar et kendinden bizi.

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
canım hoşgeldin önce.özlemiştik seni. böyle arada görmem çok mujtlu ediyor bizleri.ve o güzel haberine gelince. çok sevindim. ne güzel. bir kardeş geliyor demek prensesine. hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizi merakta bırakma. böyle arada gel haberdar et kendinden bizi.

Çok teşekkür ederim canım benim..Bizde şaşırdık bir senedir korunmuyoduk demek nasip bu zamanymış..Elimde olsa hiç çıkmicam ama işte arada böyle kaç.amaklar yapmaya çalışırım:)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
bende yeni üyelerdenim.Daha pek tanışmıyoruz :nanik: :hihi: ama bol bol konularınızı okuyorum :)

adına çok sevindim güzelim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ne güzel aynı yaştayız ve sen 2.bebeğe hamilesin.Bana şimdilik bitane yetiyor :) İyi cesaret etmişsin :hihi: Umarım bol bol görürüz seni buralarda.

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
çok sevindim canım çok güzel bir haber bu
allah tamamına erdirsin inşallah:panter:
senide çok özledik canım bir kişi olarak gittin iki kişi olarak geldin ama inşallah temelli gelirsin aramıza sensiz tadı olmuyor buranın:uzgun:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
bende yeni üyelerdenim.Daha pek tanışmıyoruz :nanik: :hihi: ama bol bol konularınızı okuyorum :)

adına çok sevindim güzelim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ne güzel aynı yaştayız ve sen 2.bebeğe hamilesin.Bana şimdilik bitane yetiyor :) İyi cesaret etmişsin :hihi: Umarım bol bol görürüz seni buralarda.

Çok teşekkür ederim canım..Seninkini de Allah bağışlasın ..Aslında bende nasıl cesaret ettiğime inanamıyorum :) Allah yardımcımız olsun:))

Şimdiden düşünüyorum kızımın okuluyla nasıl gidicek diye bakalım:)

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
çok sevindim canım çok güzel bir haber bu
allah tamamına erdirsin inşallah:panter:
senide çok özledik canım bir kişi olarak gittin iki kişi olarak geldin ama inşallah temelli gelirsin aramıza sensiz tadı olmuyor buranın:uzgun:

Canım benim inan sizlerde benim burnumd atütüyosunuz ..Sizsiz hele hiç olmuyor..Umarım dönerim en kısa zamanda şu an için zor ama

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Çok teşekkür ederim canım..Seninkini de Allah bağışlasın ..Aslında bende nasıl cesaret ettiğime inanamıyorum :) Allah yardımcımız olsun:))

Şimdiden düşünüyorum kızımın okuluyla nasıl gidicek diye bakalım:)

senin ilk çocuğun epey büyümüş.Ben geçmi kalmışım ne :panter: Daha benimki 15 aylık.Belkide oyüzden bukadar soğuk bakıyorum şuanda.Anne-baba olmak gerçekten çok zormuş.Derlerya insan anne baba olmadan annesinin babasının kıymetini anlayamaz diye.

Allah kolaylığını verir merak etme.Hem kızının okulu,hem bebek ... hepsi yürür birarada.Allah yeterki sağlık hoşluk versin.

M

madesam

Misafir
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin burdan şekerpareye sesleniyorum::: ben de daha çocuk yok yaş aynı hemen hemen ve bir kaç sene daha düşünmüyorum moralimi bozmayın lütfen=)) seninkini de allahh bağışlasın canım herkesinkin allah bağışlasın

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.853
130_kesme_cicek_buketi.jpg

Tekrar tebrik ederim canım benim Allah analı babalı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin inşallah...

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
aaa fındığım gelmiş tüh kaçırdım yine,çok sevindim ikinci kez anne olacağına ama seni burada görünce daha da çok sevindim:)allah sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin canım çok güzel bir haber bu:teytey:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
fındığım seni çok özledik ....bu haber çok sevindim canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini..
hayırlı olsun...
çok güzel haber

3674.jpg

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
hanimefendi nekadar bereketlendi masaAllah
findigim özlenmektesin
yoklugun cok ama cok belli
denk gelemedik bir türlü seninle
ama ikinci melek haberine cok sevindim:huhuu: