İlker İnanoğlu’nun Arka Sokaklar’dan Gerçek Ayrılma Sebebi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

İlker İnanoğlu’nun, usta oyuncu Zafer Ergin’le yaşadığı tartışma nedeniyle “Arka Sokaklar” dizisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Hürriyet’in haberine göre, İlker İnanoğlu, Baş komiser Engin’i canlandırdığı “Arka Sokaklar” dizisinden sürpriz bir kararla ayrılmış ve “Doktorlar” ekibine katılmıştı. Bu sürpriz değişikliğin nedeni sonunda anlaşıldı. İnanoğlu’nun, dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin’le sette kavga ettiği, kavga sonunda da “Arka Sokaklar”la yolunu ayırmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Setten gelen haberlere göre kavga sebebi, İlker İnanoğlu’nun “Ben Hollywood gördüm, Amerika’da oyunculuk eğitimi aldım” diyerek üstünlük taslaması... Bu havaya dayanamayan Zafer Ergin, sonunda patladı ve kavganın ardından da aynı zamanda İlker İnanoğlu’nun babası olan yapımcı Türker İnanoğlu’nu arayarak “Ya o, ya ben” dedi. Sonuçta Ergin kaldı, İnanoğlu gitti.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
sinir oluyorum su adama,banane senin,amerikandan,saygili ol once,,,burasi TURKIYE hem buranin ekmegini ye,hemde amerika diye hava at,terbiyesiz,git orda calis o zaman,goreyim seni bak is veriyolarmi sana,burda seni adam yerine koyuyolarda,simariyo boyle,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar