İnanılmaz ama gerçek!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
yasayan-olu.jpg

İnanılmaz ama gerçek!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kişi, cep telefonu kartı almak için gittiği iş yerinde kayıtlarda ölü olduğunu öğrenince şok oldu.

AĞRI (İHA) - Tutak köyünde oturan Halil İbrahim Öğdüm (24), cep telefonu almak için gittiği iş yerinde 'Ölüsün' cevabını alınca Doğubayazıt Nüfus Müdürlüğü'nün yolunu tuttu.
Burada 3 ay önce ölen çocuğu yerine kayıtlarda kendisinin ölü olarak gösterildiğini öğrenen Öğdüm, bu hatayı yapan Ağrı Devlet Hastanesi ile Doğubayazıt Nüfus Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulundu. Ağrı Devlet Hastanesi'nin bu hatayı yaptığını Nüfus Müdürlüğü'nün de fark etmediğini iddia eden Öğdem, “Şu anda ben ölü görünüyorum ama yaşıyorum. Bütün resmi işlerimin aksaması beni güç durumda bıraktı. Yetkililerin bu denli vurdumduymazlığı beni mağdur etmiştir. Bana mahkeme kapısını gösteren memurlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağım. Yapılan ihmalin kurbanı ben oldum. Hiçbir şekilde işlerimi yürütemediğim gibi benimle birlikte ailem de zor durumda kaldı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi için Ağrı Devlet Hastanesi ve Nüfus Müdürlüğü'nün duyarlı olmasını istiyorum” dedi.
İlçe dışına çıkamadığını da belirten Halil İbrahim Öğdüm yanlışlığın düzeltilmesini istiyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
arada gidip nüfustan kontrol etmek lazım yaşıyo muyum die:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar