İnsanları dener misiniz???

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben ilk başlarda kendimden hiç bişey anlatmak yeni tanıştığım insanlara dinlerim öyle herşeye yorumda yapmam konuşmalarını takp ederim bakalım bana başka arkadaşlarından onların yaşadıklarından nelerden bahsediyor böyle sorular sorarım işte baktım herşeyini anlatıyor o kişiye asla güvenmem

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ya karşımdaki insana göre değişir... denemişimdir ama bazı kişileri... çok önemli arkadaş yaa... bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.. :kizdimama:

Tepki
89
hiç kimseyi denemem.ama hayat öyle bir döngüdür ki ben denemesem de mutlaka gerçek bir olay olur ve ben o kişinin tavrını görürüm.haa,artık çok geçtir hayatıma gireli çok olmuştur ve tavrını görmüş olmak da bir işe yaramaz ama böyle işte:(

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
hayır hiç denemedim :dusun:
öle birşey yapılmasındanda hoşlanmam :)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Denemem; ama genelde yapım itibari ile bir ortama girdiğim zaman dinler, insanların davranışlarını, konuşma tarzlarını görür. Ona göre hareket ederim.

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
Denemem; ama genelde yapım itibari ile bir ortama girdiğim zaman dinler, insanların davranışlarını, konuşma tarzlarını görür. Ona göre hareket ederim.
ayrıca ailem dışındaki 3. şahıslarla mesfemi korurum kimseyle canciğer kuzu sarması olmam.zamanınında öğretici kötü tecrübe yaşadım.

alaz

Yeni Üye
Tepki
16
insanın kendi hareketleriyle düşünceleriyle belli eder...Kaçak güreşenler çok bu hayatta

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Bana yanlış geliyor "denemek". Bir insanın beni denemek amaçlı yaptığı hareketlerdende hoşlanmam. İnsanlara kolay kolay güvenmem.Çok iyi bir dinleyici ve çok dikkatli bir ayrıntı uzmanı olduğumdan bana ters gelen hareketleri çabuk yakalarım ve ona göre hareket ederim.

nergiz85

Aktif Üye
Tepki
195
arkadaş olmamışsam önce tanımaya çalışırım güvenimi kazanırsa hayatıma alırım o insanı.arkadaş,dostken denemem asla.büyük bi hatası olursa görüşmemi keserim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar