İnsanoğlu Nereye Gidiyor Böyle?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Elhamdülillah müslümanız!!!
Müslüman bir Ülkede yaşıyoruz,bundan hiç bir zaman utanmadım,sıkılmadım,tam aksine gurur duydum..
Şu an aldığım bir telefon ile inanılmaz üzüldüm,kırıldım.İnsanlığımıza,düşüncesizliğimize ve böylesine bir ayıbı yaşadığımıza inanılmaz şaşırdım..
Eşim akşam namazı için camiye giriyor,bir arkadaşı ile görüşmeye gidecekken yol üstünde camiye girip namaz kılmak istemişler.
Çıktığında ne görse ayakkabıları koyduğu yerde yok..
Allah'ın evinde heleki bizler için böylesine maneviyatımızı yüksek tuttuğumuz bir yerde böylesine bir düşüncesizliği kimler neden yaparlar..
Çalınan belki 30 liralık bir ayakkabı,başının gözünün sadakası olsun ama!!!
Neden böyle bir şey yapma gereği duyarlarki,heleki böyle bir yerde..
Yazık çok yazık!!!
İnsanoğlu nereye gidiyor böyle????

Sadece içimdekileri yazmak istedim...Rabbim böylelerini elbet öbür dünyada cezalandıracak.Bu dünya yalan dünya,bir de öbür dünya yani gerçek olan dünya var!!!

**tmyy**

Daimi Üye
Tepki
252
bence bu yapılan hırsızlık normalinden katbe kat günah. çünkü o insanlar oraya Allahın huzuruna çıkmak için Allah'ın evine gitmişler. sende böyle bir durumda insanların ayakkabılarını çalıyosun. insanda azcık Allah korkusu olur be.
ne yazık ki bu insanlardan çok var. Allah ıslah etsin.

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
allah yardımcımız olsun
gercekten ne oluyo ülkemize bende bazen cok üzülüyorum
rahmetli babamında terliği calınmıştı sonra dısarı cıkmıs bakmıski
ayakkabı boyayan cocuk oturdugu seyin altına gizlemiş
babam iyice emin olduktan sonra cocuga bi tokat atmış
o anda terliği calındığı için değilde genclik bu kadarmı düştü namaz kılanların ayagındakilere bile göz dikecek kadarmı acizsiniz
helaliyle kazanmak varken neden harama el uzatıyosun diye kızmış biz eksiden birinin malına bakmaya bile utanrdık derdi rahmetli
tokat atmak hiç huyu degildir hiçte tasvip etmez ama o an sinirlerine hakim olamamıs
daha sonra cok pişman olmustu
nur içinde yatsın:gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bu tür olayları o kadar sık duyuyoruz ki millet ibadet etmeye giriyor hiç inanç hiç düşünce yok demek ki insan en azından çarpılırım diye korkar valla şaka maka bunu yapanlar inaçlı insanlar değil kesinlikle sözde müslüman kalpte yok hiç bişey

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar