İntihar edecek olsanız nasıl bi yol seçerdiniz?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
intihar edecek olsanız hangi yolu niye seçerdiniz? birçok kişi "ne intiharı kardeşim sen deli misin" diyebilir ama bi düşünün o noktaya gelmiş olsanız bi şekilde bunu nasıl yapardınız? bi ritüeliniz olur muydu yoksa basit bi şekilde mi hallederdiniz? mesela son şarkınız ne olurdu yoksa müzik olmaz mıydı? gösterişli bi veda mı olurdu, arkanızda kalanlar için bi msj bırakır mıydınız?

ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
rabbım esırgesın
bole bıseyı dusunmek bıle ck kotu ama cıkısım olmadıgını dusunelım
bende hapı tercıh ederdım
sarkı turku faslını dusuneyım sona yazarım:dertli:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
ne halde olursam olayım aklımı kaybetmedikçe, kafayı yemedikçe yani Allah o tür bunalımlar yaşatmasın asla intiharın i'sini bile aklıma getirmem. rabbim iman kuvveti versin.. şöyle yapardım demek bile çok kötü :(

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
intihar demek hem bu dünyanın hem ahiret hayatımızın mahvolması demek.zaten aklı başında kimse bu yolu seçmez.Allah kimseyi o duruma getirmesin.allah korusun ama bende ilaç içerdim.beni en çok ürküten intihar şekli ise asılmak

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Allah korusun böyle bir noktaya gelmek istemem. Ama kesinlikle hap içerdim. Geriye de birşey bırakmazdım açıkcası :eek:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Allah kimseyi o noktaya getirmesin ben bir kere geldim ilaç içmeyi düşündüm.hazırlık aşamasında nasılsa birgün kendiliğimden öleceğim durduk yerde niye günaha gireceğim diye vazgeçtim.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
intihar en büyük günahlardan biri bu can allahın bize verdiği bir emanet bende birkez ilac içerek denedim ama başarılı olamadım kurtuldum ama yine o aşamaya gelirsem ki allah korusun arkamda bir yazı bırakarak asılmayı denerdim:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
intihar en büyük günahlardan biri bu can allahın bize verdiği bir emanet bende birkez ilac içerek denedim ama başarılı olamadım kurtuldum ama yine o aşamaya gelirsem ki allah korusun arkamda bir yazı bırakarak asılmayı denerdim:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

Allah korusun ablam ya deme öyle

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
boğuşarak ölmekten çok korkmuşumdur hep.....ben de o duruma gelsem hap yutardım arkamda bi mektup bırakırdım mutlaka beni o yola sürükleyenlerin belki vicdanı sızlar die....Allah o duruma düşürmesin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar