iPhone 5'e Ait En Son Fotoğraflar

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
iPhone 5'e Ait En Son Fotoğraflar

Merakla beklenen iPhone 5'e ait son fotoğraflar ortaya çıktı.

Yeni jenerasyon iPhone hakkında çıkan daha geniş ekran, ufaltılmış bağlantı yuvası, çift malzemeli m etal kasa söylentileri ve görsellerinden sonra tasarımın öncekilerden epey farklı olacağı konusunda tüm teknoloji meraklıları hem fikirken, cihazın tam olarak nasıl görüneceği konusunda soru işaretleri geçerliliğini koruyordu.

Resmi lansmanına iki haftadan az süre kalan iPhone 5’in komple görselleri dışarı sızdı, hem de iPhone 3 ve iPhone 4’le karşılaştırmalı şekilde. Yine de bu görsellerin de her sızıntı haberde olduğu gibi, gerçeği yanıstmama ihtimali mevcut. TechCrunch’ta yer bulan ve ilk olarak Digi.it.sohu tarafından yayınlanan fotoğraflar daha sonra Nowhereelse.fr tarafından tekrar paylaşıldı.

Fotoğrafların teknoloji meraklıları tarafından hazırlanmış yada fotoşoplanmış olma ihtimali geçerliliğini korusa da şimdiye kadar sızan tüm bilgilerden yola çıkarak yeni iPhone’un gerçekten de böyle görüneceğini söyleyebiliriz.

İsminin iPhone 5 olması beklenen (Apple yönetimi her an bir sürpriz yapabilir) Apple’ın yeni akıllı telefonu hakkında ortaya atılan iddialar açıkçası 12 Eyül’deki lansmanın heyecanını biraz kaçırdı. Daha önce bir Apple ürünü hakkında tanıtılmadan önce bu kadar bilgiye sahip olduğumuzu hatırlamıyoruz. Tabii ki bu gizlilik ihlalinde en büyük suç çenelerini tutmayı başaramayan tedarikçi firmalarda.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

AskMen.com

Ekli dosyalar

• iphone5-6.jpg
    iphone5-6.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 69
  • iphone5-7.jpg
    iphone5-7.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 70
  • iphone5-8.jpg
    iphone5-8.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 68
  • iphone5-9.jpg
    iphone5-9.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 69

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
eger fotolar dogruysa niye bukada uzun yapmislar ki i phone 4 daha guzel gorundu gozume tabi teknik acidan 5 daha iyidir ama ben kendi telefnumdan memnunum dort mort ben seviyorum

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Ben nedense inanmadim, insanlari daha cok meraklandiriyorlar bence. :gıdık:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki