İş yerinde dekolte olmalı mı olmamalı mı?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
İş yerinede kişiler çalışan olarak değerlendirilmeli erkek ya da kadın olarak değil.
Bu mantıkla işe giden kimse de ortama uygun giyinme ve hareket etme konusunda hassas olur.
Üstelik te kimine göre dekolte tek bir düğmenin açık olması ya da bır kadının etek giymesiyken kimine göre de mini miniler, degajer vs vs dir...

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
maalesef bu devirde çalışan olarak değerlendirilmiyor, hatta kadın erkek ayrımını geçin kilolu zayıf ayrımı, güzel çirkin, bakımlı bakımsız ayrımı yapılıyor maalesef.
dekolte giyip iş görüşmesine gidenler kazanıyor hatta. maalesef

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Gonul isterdiki herkes istedigi gibi giyinir diye bi yorum yapayim.Fakat malesef insanlarimiz bu konuda pek yol alamadilar.Calistigimiz yerde hep dikkat etmek zorunda kaliyoruz.Ozelliklede erkeklerin cogunluk oldugu bi ortamdaysak.Hic unutamadigim bi anim var.Bi yerde calisiyordum biraz dusuk maasla.Calisan erkeklerden bi tanesi ortamda bayanin olduguna aldiris etmeden bi yorum yapti."Ben bi kari olsam ne calisicam bu kadar paraya,Giderdim cevre yoluna,2tane adama gitsem hic kazanmasam 150 kazanirim gunluk"

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Demisti basimdan kaynar sular dokuldu resmen cevabi yapistirdim hemen "Simdi herkese ragbet var cik sende yola eminim sanada cikar 1 ,2 tane "demistim.Bayansan bide guzelsen turlu yakistirmalara,asilmalara maruz kaliyorsun.Davranislarina dikkat etmek zorundasin vs vs.Laubali hareketleri olanlar yok mu bide sinir ederler insani.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.803
Ya dekolteye bayılırım ama yerine göre
Heryerdede dekolte olacak diye bir kaide yok.
Ama iş yerindede olmasa bence iyi olur :ilknur:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Aslinda bu konuda herkes özgür olmali ama dekolte anlayisida herkeste farkli oluyor.
Yerine göre giyinmek lazim ama bunada kim karar verir? Bence kisi kendisi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar