Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir araştırmaya göre iş yerinde gömleğinin düğmelerini sonuna kadar ilikleyen kadınlar 'dişiliğin ön plana alınması zayıflığın göstergesi' olduğunu düşünüyormuş..
Peki sizce?
İş yerinede kişiler çalışan olarak değerlendirilmeli erkek ya da kadın olarak değil.
Bu mantıkla işe giden kimse de ortama uygun giyinme ve hareket etme konusunda hassas olur.
Üstelik te kimine göre dekolte tek bir düğmenin açık olması ya da bır kadının etek giymesiyken kimine göre de mini miniler, degajer vs vs dir...
maalesef bu devirde çalışan olarak değerlendirilmiyor, hatta kadın erkek ayrımını geçin kilolu zayıf ayrımı, güzel çirkin, bakımlı bakımsız ayrımı yapılıyor maalesef.
dekolte giyip iş görüşmesine gidenler kazanıyor hatta. maalesef
Gonul isterdiki herkes istedigi gibi giyinir diye bi yorum yapayim.Fakat malesef insanlarimiz bu konuda pek yol alamadilar.Calistigimiz yerde hep dikkat etmek zorunda kaliyoruz.Ozelliklede erkeklerin cogunluk oldugu bi ortamdaysak.Hic unutamadigim bi anim var.Bi yerde calisiyordum biraz dusuk maasla.Calisan erkeklerden bi tanesi ortamda bayanin olduguna aldiris etmeden bi yorum yapti."Ben bi kari olsam ne calisicam bu kadar paraya,Giderdim cevre yoluna,2tane adama gitsem hic kazanmasam 150 kazanirim gunluk"
Demisti basimdan kaynar sular dokuldu resmen cevabi yapistirdim hemen "Simdi herkese ragbet var cik sende yola eminim sanada cikar 1 ,2 tane "demistim.Bayansan bide guzelsen turlu yakistirmalara,asilmalara maruz kaliyorsun.Davranislarina dikkat etmek zorundasin vs vs.Laubali hareketleri olanlar yok mu bide sinir ederler insani.
Aslinda bu konuda herkes özgür olmali ama dekolte anlayisida herkeste farkli oluyor.
Yerine göre giyinmek lazim ama bunada kim karar verir? Bence kisi kendisi.