İş yerinden nete girenler sorun yaşıyor musunuz?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
ben çalışanların iş yerinden nete girip msn ,ve diğer yerlerde vakit geçirmesini etik bulmuyorum
çünkü hiç bir işveren bunu istemezve çalışanın işine yoğunlaşmasını ister

bazan gititğimiz iş yerlerinde çalışanların bir gözü nette bir gözü bizde, hatta daha çok nette olması çok rahatsız edici bence

vaktim çok girebilirim diyenler de ise sanırım patronda sorun çıkarmaz ki böyle bir şey de çok zor bence

kendi işyerleri olanlar farklı tabi ki

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben çalışanların iş yerinden nete girip msn ,ve diğer yerlerde vakit geçirmesini etik bulmuyorum
çünkü hiç bir işveren bunu istemezve çalışanın işine yoğunlaşmasını ister

bazan gititğimiz iş yerlerinde çalışanların bir gözü nette bir gözü bizde, hatta daha çok nette olması çok rahatsız edici bence

vaktim çok girebilirim diyenler de ise sanırım patronda sorun çıkarmaz ki böyle bir şey de çok zor bence

kendi işyerleri olanlar farklı tabi ki

her yer için aynı şey değil şimdi müşteriye satış yapıyoruz mesela müşteri yokken napicaz nette takılıyoruz yani çok normal bişey

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Çalışırken giremiyordum çünkü nete girmek yasaktı , yasak olması da bence doğru bir karardı , çünkü yaptığım iş konsantre gerektiriyordu.
Aklımda hanımefendi varken iş verimim kötü olurdu , çalıştığım konuya sağlıklı odaklanamazdım ne kadar dikkatli olsamda.
Ama şimdi evden kendi bilgisayarımla giriyorum bir ev hanımı olarak :)

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ofisteyken girmiyorum. giren elemanlarıma da ciddi yaptırımlar uyguluyorum. ama evden çalışırken giriyorum :D zaten girdiğim aktifliğimden belli oluyordur :D

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
patron başımda durmuyo tabi girmemizi istemio nete bende girmem zaten ama bazen çok sıkılıyorum o zaman kaçamak yapıyorum çok nadirde olsaa yapıyorum :)

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Sakin bir işim var şimdilik bir de yaz sezonu. Yapacak iş yok. Net de olmasa vakit geçmez. Hanımefendi'yi keşfetmeden önce durmadan kitap okuyordum. Gerçi şimdi de çok bir şey farketmedi. Hanımefendi'yi buldum bu sefer de kitap yazmaya başladım :hihi:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
işim netsiz olmayacağı için sorun yok patronun oğullarının yanında giriyorum onlarda takmıyorum net sorun değil ama aklım burda olunca işleri eksik yapıyorum performansıma yansıyo o yüzden kendim sürekli girmiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar