biz halen sobadayız:gitme: sıbayla ısınmayı çok seviyorum..üzerinde kestane pişirmek onda ısınan suyla çay yapmak ve bunların lezzeti harika
ama gel gör ki sobanın pisliği odunu kömürü çekilmiyo...sadece bi oda ısınıyo mutfağa geçiyorum buz gibi...mecbur sobanın yanında yatıyoruz yatağıma hasret kalıyorum ya...o yönlerden de kötü yani
olmaz mı külünü dök odun getir yak...geçen kış ben pek soba yakmadım çalışıyorum die ben gitmeden kaynanam yakıverdi bazen eşim yaktı filan ama bu kış ben yakarım mecbur soba yakmaktan hoşlanmıyorum hiç
İlknur hislerime tercüman olmuşsun üstüne bişey yazmaya gerek yok galiba:dertli:
Allahtan eşim ilgileniyor çoğunlukla,geçen kış odunlar yağmur yemişti,zorla yaktım hatta yakamadım bile sinir oldum:bitter:
Bizim apartmana doğalgaz geldi biz ve bir ev hariç herkeste var:dertli:
Petekler yok bizde,biz burdan çıksak ev sahibi baya bişeyler yapacak kesin ..Doğalgazı taktırır kapıyı bacayo değiştirir..Bizim kaderimiz işte:dertli::dertli:
Daha doğrusu benim kaderim,muhasebede çalışıyodum bekarken ordada kıştı 7 ay ben uğraştım sobayla:dertli:
Benden sonra klimalar takıldı,ketıllar alındı,tahtalar yapıldı yerlere..Ben tüp üstünde su ısınsın diye bekliyordum.Çileli Fındık ahh ahhhh:dertli: