Ben şöyle yapıyorum birtanem:
Önce işkembelikleri bir güzel sıcak su ile yıkıyorum.
Düdüklü tencereye suyunu da koyuyor ve bir 20 dk kaynatıyorum.
Düdüklümü açıp o suyu döküyorum ve tekrar kaynamaya bırakıyorum.
İyice haslandıktan sonra,işkembeleri küçük küçük doğruyorum.
Çorba tencerim içine hafif yağ,un ile yakmayacak şekilde unu kavuruyorum.
Sonra bir kase yoğurt,1 tane yumurta akını bir güzel karışıtırıp o beklettiğim su ile birlikte çorba tenceresinin içine atıp,tuzunuda ilave edip, iyice yediriyorum,işkembeyide katıp kaynayana kadar bekliyorum.
Başka bir kapta,sarımsak..
Sirke
Limon
Pul biber ile servis yapıyorum..
Bayılıyorum işkembeye ve annem kadar güzel yaparım işkembe çorbasını.