Islak mendil sağlıklı mı sizce?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bebeklerin poposunu ıslak bezle temizlemek zararlı diyenler var?siz kullandınız mi bi zararı oldu mu?kullanmadıysanız ne kullandınız?Bi de artık ıslak mendil elbezi yerine de çok kullanılır oldu bu konuda ne düşünüyorsunuz?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
elimi filan silmem alarji yapıyo bana sadece toz almak için kullanıyorum...çocuğum olursa da iyilerinden alır denerim o da bana çeker alarji olursa yandık

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Zararlı olduğu söylenmeye başladı bile :gıdık:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Ben bebeğimin poposunu o mendillerle temizliyorum,ama temizlemeden önce suyla iyice yıkıyorum yıkayınca o kadar çok köpürüyor ki sanırsın deterjanlı..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ucuz diye tabir ettiğimiz mendiller içersinde deterja olduğunu bizzat şahidim,köpürmesi tabi birde ağır kokması sadece bir aldatmadan ibaret.
Ben Komili kullandım oğlum için..Ve evet inanılmaz memnun kaldım.
Birde şöyle düşünürüz hep,bez pişik yaptı deriz bebeğe.
Hayır!!!
Bez bebeğe pişik yapmaz,kullandığımız ıslak mendiller bebek tenine zarar verdiği için pişik yapıyor ki bunu bizzat yaşadım diyebilirim.
Bu yüzden dirki bir iki marka harici ıslak mendili asla ve asla çocuğumda kullanmıyorum.Ama evimde ıslak mendilide eksik etmiyorum.

snyatm

Yeni Üye
Tepki
6
Zararlı olduğu söyleniyor doğru olduğuna inanıyorum sadece acil durumlarda kullanıyorum.suyun o an olmadığı anlarda.

emelce

Yeni Üye
Tepki
6
Selam kızlar. Ben iki çatlak arkadaşımın ısrarına dayanamayıp bebek alışverişi yaparken Fresh'n soft un pişik önleyici ıslak mendilini aldım. İyi ki almışım çok memnunum şimdi. İlk günden beri kullanıyorum hiç pişik olmadı, krem de aldığım gibi dolapta duruyor açılmadı bile. Bebişkosu olanlar denesin derim. Sağlıkla...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Kızıma bebekliğinde ıslak bez kullandım.Hayli hassas bir cildi vardı hala öyle.Evimde de kullanmam lakin ben bir astım hastasıyım.Ama görüyorum ki kadınlar cay pasta muhabbeti sonrası elden ele paketi gezdirip ellerini temizliyorlar.Bana bu çok itici geliyor.
Evime gelen misafir de sorarsa ıslak mendil var mı diye lavaboyu göstereyim diyorumm :hihh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar