İsmailağa Cemaati Avşarı Çarşafa Soktu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
hulya-cemaat_1.jpg

İsmailağa Cemaati, Avşar'ın kurbanla ilgili yorumuna "Yediğin etler babanın tarlasında mı yetişiyor" yanıtını verdi!

Kurban bayramlarında "Kurban mı kesmeli, hayır mı yapılmalı" tartışmasına bir internet sitesinde yaptığı yorumla katılan Hülya Avşar, İsmailağa Cemaati'nin tepkisini çekti. Cemaatin Facebook grubu, Avşar'ın fotoğrafını photoshop'la çarşaflı hale getirerek, "Hayvan kesen bir dini aklım almıyor" cümlesini yayınladı.

hulya-cemaat_2.jpg

Hemen altına da Cübbeli Ahmet Hoca'nın fotoğrafıyla birlikte "Yediği etler babasının tarlasında mı yetişiyor" yorumunu ekledi. Cemaat "Hayvan kesen bir dini aklım almıyor" sözünü Hülya Avşar'a mal etti. Oysa Avşar yazısında, 9 yaşında bir çocuğun babaannesine sorduğu bu soruyu aktararak, kendisini düşünmeye sevk ettiğini anlatıyordu.

'SOSYETE CAHİLİ'
Cemaatin bu paylaşımı 183 takipçi tarafından da beğenildi. Takipçilerin yorumları arasında Avşar'ı sert dille eleştirenlerin sayısı oldukça fazla oldu.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
İşlerine geldiği gibi lafı cımbızlayıp istedikleri gibi yazmışlar altında yorumu yapmış çok bilmiş hoca hiç sevmiyorum bu adamı Herkes bilirki Hülya Avşar beş vakit namazınıda kılan bir kadındır sanatcı olunca bunlardan hep uzak olduğunu sanıyorlar bir çocuğun söylediği bir kelimeyi dile getirmesi ve bu kelimenin kendisini düşündürdüğünü dile getirmiş konuyu nereye getirmişler Hülya Avşarı da sevmem ama böyle haksızlıklara da gelemem asla:panter:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
İşlerine geldiği gibi lafı cımbızlayıp istedikleri gibi yazmışlar altında yorumu yapmış çok bilmiş hoca hiç sevmiyorum bu adamı Herkes bilirki Hülya Avşar beş vakit namazınıda kılan bir kadındır sanatcı olunca bunlardan hep uzak olduğunu sanıyorlar bir çocuğun söylediği bir kelimeyi dile getirmesi ve bu kelimenin kendisini düşündürdüğünü dile getirmiş konuyu nereye getirmişler Hülya Avşarı da sevmem ama böyle haksızlıklara da gelemem asla:panter:

yok valla "herkes" diyerek bana böyle bir vebal atmayın, ben bilmiyorum ve inanmıyorum!!!

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520

sıla çok iyi niyetlisin
beş vakit namaz kılmakla herşey bitmiyor ki, eminim o hocada 5 vakit hatta daha da çok kılıyordur..

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
İyide ben namaz kılıyor diye dini bütün bir insandır demedimki bunu kimse bilemez herkes dinini kendi içinde yaşar benim kızdığım Adam kadının ağzından çıkan kelimede bir cümleyi almış altınada imzasını atar gibi noktayı koymuş yoksa beni ilgilendirmez hülya namaz kılıyor ki kılıyor office cim yok ahmet hoca şukadar dini bütündür herkesin yaptığı ibadet kendine dediğim gibi

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ben kimin dini daha bütündür yarışında değilim ki sevgili sıladayım :) .. siz "herkes bilir Hülya 5 vakit kılıyor" demişsiniz.. ben de "hayır herkes bilmiyor" dedim.. bir insanın namaz kıldığı hakkında emin olmak için gözle görmek gerekiyor yanılıyor muyum?? kaldı ki namazın bazı şartları var ve o hangisine uygun tartışılır :)
ha, söylediği (ya da düşündüğü) söz de bence daha vahim.. 9 yaşındaki bir çocuk kendisi hakkında bir yorum yapsa bu da onu düşüncelere iter miydi acaba?? ne demek "bu laf benim düşünmemi sağladı"??.. :)

Tepki
96
cubbeli Ahmet hoca cok guzel cevap vermis.her kurban bayrami ayni seyleri duymaktan gina geldi artik.bir sene boyu her gun et yiyen insanlar kurban bayrami gelince para verin derler.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ya aslında et yememek istiyorum.. oda bir cAnlı. ama işte alışmışım yiyorum. ne derisini giymek ne de etini yemek istiyorum.
. bir gün vejetaryen olacağım. umarım başarırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar