Ismarlama bebek yapanları kınıyorum

Tepki
8.216
bu aralar tv lerde hep aynı konu işleniyor bebek sahibi olamayan aileler parasıyla başkalarına bebek yaptırıyorlar sonra evlatlık alıyorlar. sonra evlatlık veren aile pişman oluyor bebeğini geri istiyor falan sureklı aynı rezillikler. nasıl bebekleri madddiyata dökersiniz ya insan hayatı bu hiçmi vicdan kalmamış sizlerde? mılyonlarca kımsesız çocuk var onları evlatlık edinmek yerine nedır bu pis pazarlık:protesto::protesto::protesto:

munise

Daimi Üye
Tepki
365
ben de gördükçe çok sinir oluyorum seyretmiyorum bile o insanların rezilliklerini ne kadar saçma,dediğin gibi git evlat edin ilgiye,sevgiye aile şefkatine muhtaç çok çocuğumuz var topluma böyle bir çocuk kazandır. Dün akşam bi kanalda bi programda hiç evlenmemiş bir bayan görme özürlü bi kız çocuğunu evlat edinmiş ne kadar güzel bi davranış böyle iyi ve fedakar insanlarımızda var lütfen çocuklar üzerinden böyle oyun oynamayın onlar dünya nın en masum varlıkları.........

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
zaten masum ve savunmasız oldukları için nereye çekilirse o yöne gtmek zorunda kalıyor çocuklar.. masum ve savunmasız ınsana yapılan herşey adiliktir acizliktir zaten...

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Her şeyin doğal olanı ve mşru yollardan olanı makbul benim için.Ben de bu kınamaya katılıyorum.

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
olan her zamanki gibi çocuklara oluyo arada veren anneyi anlamak çok zor evladına nasıl değer biçer insan dünyayı serseler önüme dönüp bakmam evlat bambaşka bişey ben böylelerine insan diyemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar