MALZEMELER:
*5 adet yufka
*2 bardak süt
*1 yumurta
*1 yumurta sarısı(üzerine)
*1 demet ıspanak
*300 gr yarım yağlı peynir
*yarım bardak sıvı yağ
HAZIRLANIŞI:
Tepsiyi yağlayıp 1 kat yufkayı düzgünce yayalım.Bir yandan da sosu hazırlayalım.Süt,yumurta,yağ,tuz koyup çırpalım.İçi için yıkayıp ince ince doğradığımız ıspanağı peynirle ovalım.Tepsiye yaydığımız yufkanın üzerine sos sürelim.Bir yufkayı yırtıp kopararak tepsiye dağıtalı.Üzerine iç malzemesinden ve sos serpelim.Tekrar üzerine koparılarak dağıtılan yufka sos ve iç malzeme koyalım.Bu işlemi yufkalar bitene kadar yapalım.Üzerine en altta kalan yufkanın taşan kısımlarını kapak olarak kapatalım.Yumurta sarısı sürüp.Dilimleyelim.Artan sosu da dökelim.Öncede ısıtılmış 200 dereceli fırında kızarana kadar pişirelim.Afiyet olsun….