İsrail saldırıları ateşkese rağmen sürüyor

ece

Daimi Üye
Tepki
367
İsrail saldırıları ateşkese rağmen sürüyor
thumb.asp

Filistin Direniş Halk Cephesi'nin askeri kanadı
Naser Selahaddin Örgütü,
savaşa İsrail'in Filistin halkına karşı düzenlediği
saldırılara karşılık katıldığını açıkladı.

Gazze'de düzenlenen basın toplantısında konuşan örgüt üyesi Ebu Yusuf, "Direnişe tüm Filistin'den katılan 40 binden fazla savaşçı içinden sadece 100 savaşçı öldü. Bu durumda İsrail nasıl zafer ilan ediyor? İsrail kuşatmayı sona erdirip, Refah kapısı dahil tüm sınır kapılarını açmalı" diye konuştu.

Direnişin, İsrail'in yeni saldırı planlarını önleme amaçlı olduğuna dikkat çeken Ebu Yusuf, "Gazze Şeridi'ni ve direnişi destekleyen tüm Arap ve Müslüman ülkelere teşekkür ediyoruz" dedi.

Yusuf ayrıca, Hamas Hareketi'ni ve Filistin halkının Hükümeti'ni de desteklediklerini söyleyerek, İsrail'in bu sabah denizlerden balıkçıların bulunduğu bölgelere ateş açtığına dikkat çekti.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Ateşkes oldu diye sevinmiştim.Bu ne şimdi.Neden davam ediyorlar.Allah onların cezasını versin

serra

Aktif Üye
Tepki
193
Allahim Gazze ye yardim etsin , canilere artik birileri dur desin.Analarin babalarin yüreyi kan aglamasin, haberlere bakamiyoruz, yüreyimiz dayanmiyor, elimizden bir sey gelmemesi caresizlik cok kötü bir sey .Rabim Gazzeye yardim etsin.

OP
ece

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Sahmarancim buradaki videolar izlenebiliyormu bebis bir goz atsan sana rica etsem
Kusura bakma senide boyle mesgul ediyorum ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar