İstanbul'da Aşk-ı Memnu

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Aşkı Memnu' dizisi, gerçek oldu. İstanbul'da yaşayan işadamı Berke Uygur'un 9 yıllık mimar eşi Mine Uygur, "Kocam, beni dayısının karısıyla aldatıyor" diyerek boşanma davası açtı. Uygur, dava dilekçesinde "Önce hakaretlerine maruz kaldım. Sonra dayısının eşiyle 'yasak ilişki' yaşadığını öğrendim. Bunu kabul etmesi acı gerçeği ortaya çıkardı. Yıllar sonra öğrendiğim bu olay karşısında, ruh sağlığım bozuldu. Ailesi ise oğullarını koruma altına aldı" iddialarında bulundu.

Yaşadığı şoku üzerinden atlatamayan kadın, eşinin kendisini maddi destekten de yoksun bıraktığını belirtti. Oturduğu villanın aidatının 800 lira olduğunu belirten genç kadın, 13 bin lira nafaka talep etti.

Suçlamaların hedefindeki Berke Uygur ise eşine 'standart üstü' yaşam sağladığını belirtti. Eşinin mücevher kasasını evden kaçırdığını belirten işadamı, bir an önce boşanma kararı verilmesini istedi. Bu arada Berke Uygur eşine 75 bin liralık tazminat davası açtı.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Adama bak bu ne pişkinliktir ya,

hem aldat hemde dayının karısıyla,hem de üste 75 bin liralık dava aç

ohh ne güzel dünya:kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
İlginç diyemeyeceğim. Çok var maalesef böyle çarpık ilişkiler::dusun::

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
pislik insanlar ya hadi artık aldatma bile doğal olacak galiba bi gün aileden biriyle aldatmadıktan sonra

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
offffffffff basımıza tas yagacak valla bu gıdısle :gitme: Allahım sen muhafaza et :aglayan: yazık cok yazık nereye gıdıyoruz bız boyle yaa :dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar