İstanbul'da elektrik kesintisi

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
İstanbul'un bazı semtlerinde 27, 29 ve 30 Temmuz'da elektrik kesintisi uygulanacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklama şöyle:

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Güngören ve Beyazıt işletme müdürlüklerince yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 27 Temmuz pazar günü 10.00-15.00 saatleri arasında Beyazıt'ta Unkapanı, Küçükpazar, Karadeniz, Haliç, Cibali ve Haydar caddeleri, İMÇ Blokları, Tahtakale'nin bir bölümü, Kadir Has Caddesi ve civarı, 09.00-15.00 saatleri arasında Avcılar'da Esenyurt İncirtepe Mahallesi, Atalay ve Hürriyet caddeleri, İnönü Caddesi 378 sokaklar, 29 Temmuz salı günü 09.00-17.00 saatleri arasında Bahçelievler'de Bursalı Tahir, Nüfke Nihal ve Papatyalı sokakları, Yayla İlköğretim Okulu, Rıza Doğrul Sokak ve civarı, 30 Temmuz çarşamba günü 09.00-17.00 saatleri arasında da Güngören Serinyayla Blokları, Kaymakçı, Semiz, Tatlısu, Manolya, Pınar, Geçit ve Yeşilova sokakları ile Şebboy Sokak ve civarına elektrik verilemeyecek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar