İstanbul'da İlköğretimlere Sınav Tatili
İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, yarın il genelinde ilköğretim okulları 6, 7 ve 8. sınıf seviyesinde yapılacak ''Kazanım Değerlendirme ve Uygulama Sınavı'' dolayısıyla 1-5. sınıfların da tatil edildiğini bildirdi.
Yıldız, yarınki değerlendirme sınavına tüm resmi ve özel ilköğretim okullarının 6, 7 ve 8. sınıflarının saat 10.00'da tek oturumla gireceklerini belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız, sınav nedeniyle 6, 7 ve 8. sınıfların yanı sıra 1-5. sınıfların da yarın tatil edildiğini kaydetti.
İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, yarın il genelinde ilköğretim okulları 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ''Kazanım Değerlendirme ve Uygulama Sınavı''nın yapılacağını bildirdi.
Yıldız, yarın ildeki resmi ve özel tüm ilköğretim okullarının 6, 7 ve 8. sınıflarında Seviye Belirleme Sınavı (SBS) formatında bir deneme sınavı yapacaklarını belirterek, sınavın saat 10.00'da başlayacağını söyledi.
Muammer Yıldız, yarın il genelinde ilköğretim okulları 6, 7 ve 8. sınıf seviyesinde yapılacak ''Kazanım Değerlendirme ve Uygulama Sınavı'' dolayısıyla 1-5. sınıfların da tatil edildiğini bildirdi.