İstanbul'da İlköğretimlere Sınav Tatili!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

4t34ee.jpg

İstanbul'da İlköğretimlere Sınav Tatili

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, yarın il genelinde ilköğretim okulları 6, 7 ve 8. sınıf seviyesinde yapılacak ''Kazanım Değerlendirme ve Uygulama Sınavı'' dolayısıyla 1-5. sınıfların da tatil edildiğini bildirdi.

Yıldız, yarınki değerlendirme sınavına tüm resmi ve özel ilköğretim okullarının 6, 7 ve 8. sınıflarının saat 10.00'da tek oturumla gireceklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız, sınav nedeniyle 6, 7 ve 8. sınıfların yanı sıra 1-5. sınıfların da yarın tatil edildiğini kaydetti.

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, yarın il genelinde ilköğretim okulları 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ''Kazanım Değerlendirme ve Uygulama Sınavı''nın yapılacağını bildirdi.

Yıldız, yarın ildeki resmi ve özel tüm ilköğretim okullarının 6, 7 ve 8. sınıflarında Seviye Belirleme Sınavı (SBS) formatında bir deneme sınavı yapacaklarını belirterek, sınavın saat 10.00'da başlayacağını söyledi.

Muammer Yıldız, yarın il genelinde ilköğretim okulları 6, 7 ve 8. sınıf seviyesinde yapılacak ''Kazanım Değerlendirme ve Uygulama Sınavı'' dolayısıyla 1-5. sınıfların da tatil edildiğini bildirdi.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
emeğine sağlık birtanem
bu tatil sadece istanbuldamı olucakmış peki sınavlar burdada yapılmıycakmıki benim kızımda bu sene sbs ye hazırlanıyo rabbim sbs ye hazırlanan çocuklarımıza zihin açıklığı versin

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
emeğine sağlık birtanem
bu tatil sadece istanbuldamı olucakmış peki sınavlar burdada yapılmıycakmıki benim kızımda bu sene sbs ye hazırlanıyo rabbim sbs ye hazırlanan çocuklarımıza zihin açıklığı versin

canım tatil bugün zaten olsaydı haberin olurdu mutlaka çocuklar evde burda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar