İşte bu benim evleneceğim insan dedirten özellik neydi ya da ne olmalı?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
valla ben bir erkekte duygusallık merhamet ve saygı arardım onlarıda çok şükür eşimde buldum

BEN YAŞIMIN KÜÇÜKLÜĞÜNDEN DOLAYI NE ARADIĞIMI PEK BİLMİYORDUM ,OLAYALARIN AKIŞINA GÖRE KENDİMİ EVLİ BULDUM:)

AMA ŞİMDİ ANLIYONMKİ BERCESTENİN DEDİĞİ GİBİ MARHAMET VE VİCDAN ,BENCELİ OLMAYAN BİR İNSANLA EVLENMEK GEREKİYORMUŞ,ALLAHTAN EŞİMDE ÖYLE BİRİSİ ,ŞANSLIYIM

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
kessinlikle hülyam ve bercesteme katiliyorum
sevgi saygi
merhamet
vijdan
bunlar olmazsa olmaz elbet

rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah

benim verdi sükür rabbime tanisali 10 evleneli yakinda 8yil olucak
hic birsey eksilmedi aksine cogaldi bizde
ama hersey karsilikli tek tarafli diil

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
en başta bana değer vermesi ve kendimi iyi hissettimesi oldu normalde başkalarının yanında çok rahat olamam ama onunla ilk buluşmamızda bile kendimi çok rahat hissettim sanki hep varmış gibi bundan evlendim

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Ben mantıklı düşünerek evlenmedim eşimle. 6 yıl çıktık ve artık onsuz bir hayat düşünememeye başladım. Arkadaşlarında dediği gibi evlenilecek erkekte bulunması gereken özellikler saygı,merhamet,duygusallık,dürüstlük,karşısındaki insanı anlayabilme yeteneği (empati) olmalı bence. Ayrıca ben insanları dini inanışlarına göre yargılamam ama evleneceğim insanın dindar olmasını isterim. Eşimde empati dışında bu özellikler var çok şükür.

sueda

Aktif Üye
Tepki
158
kendini maskelememeli,oldugu gibi davranmalı,özguveni yeride ne istedigini bilen huzur veren yıkıcı degil yapıcı olan,isteyen degil veren olmalı,hep ver diyen degil veren olmalı,yani benim eşim gibi olmalı

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
oldugu gıbı olması mermahet anlayıs guvenme sahıplenme sadakat ama hepsınden onemlısı olmazsa olmasım manevıyat 5 vakıt namaz ve sakal hep hayalım buydu allahtan buldum

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir
benim eşimle ortak yönümüz yok !!! 1 şey hariç korkunç telepati gücümüz var tanıştığımız ilk an resmen beynimizle konuştuk eh bende bu adamla evleneyim dedim

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
eşim lise arkadaşım ama lisedeyken birbirimize karşı bişey hissetmez hatta hiç konuşmazdık. 11 yıl sonra internette karşılaşıp görüştük. ilk görüştüğümüz gün uzaktan nerde acaba diye gözlerimle ararken gördüğüm anda bu benim kaderim dedim. 12 yıldır hiç görmediğim tanımadığım bi adamdı sonuçta ama tanımadan konuşmadankaderim olduğunu hissettim. o an telefonda arkadaşımla konuşuyordum ve bir anda arkadaşıma bu benim kaderim ben kesinlikle bununla evlenecem dedim. evlendim.

R

Rosie

Misafir
yemek tarifi değil ki bu :zonk: valla yakışıklı,zeki,komik,sadık,dürüst vb...." olsun 10 milyar borcum olsun :dill:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Öncelikle kesinlikle kendi gibi olması.Sırf bana yaranabilmek için huyunu suyunu değiştirmemesi.Belkide bunun içindir ki mutluluğumuz ilk günkü gibi devam ediyor.

Kibar,efendi,dürüst,Allahından korkan,sadık bir eş.Onu çok seviyorum :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar