Kristen Stewart
Daimi Üye
İşte Demet Akalın'ın son hali!
Demet Akalın doğumdan tam 32 gün sonra, Avrupanın en güzel gece ****** Sahne İstanbulda sahneye çıktı.
4 Şubatta kızı Hira bebeği kucağına alan ünlü şarkıcı
Doğum sonrası ilk kez sahneye çıkan Akalın'ın hamilelik kilolarından kurtulduğu görüldü.
Medya mensuplarıyla
Üstelik bana, Sen git stüdyoya ben yediririm diyor. Kabeden örtü getirdi bu kadar olmaz ki. Bir an önce evlense kurtulsam da ondan. (Gülben Ergenin evlenmesinden bahsediyor) Gerçi onda da bir numara yok, anca ona da ben bulursam olacak. Ama bizimkinin memleketinden, aynısından Pek çok sanatçı arkadaşımın bebekleri olsun diye dua ettim ama sadece bir tanesi hamile, ama kim olduğunu söyleyemem. Hira her bebek gibi beni uykusuz bırakıyor ama ben babayı uyandırmamaya çalışıyorum. Adam dün akşam 7de geldi, bu sabah 9 buçuğa kadar uyudu diye konuştu.
Demet Akalın şöyle devam etti:
Kadınlar gününde hiçbir şey gelmedi. Her şey çocuk yapana kadarmış. Değişti ağabey, artık yüzüme bakmıyor o eski romantik adam yok. Bugün orkestradan davulcum gül getirdi. Okandan tık yok. Okanın gözüne bakarak sağol canım dedim. Bir arabayla kandıramazsın beni. (Okan Kurt daha önceden araba hediye etmişti) diye konuştu.
Yeni çıkartacağı Rekor isimli albümündeki şarkıları ilk kez Sahne İstanbulda söyleyen
Demet Akalın doğumdan tam 32 gün sonra, Avrupanın en güzel gece ****** Sahne İstanbulda sahneye çıktı.
4 Şubatta kızı Hira bebeği kucağına alan ünlü şarkıcı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
doğumdan tam 32 gün sonra, Avrupanın en güzel gece ****** Sahne İstanbulda sahneye çıktı.Doğum sonrası ilk kez sahneye çıkan Akalın'ın hamilelik kilolarından kurtulduğu görüldü.
Medya mensuplarıyla
Giriş yap veya üye ol.
öncesinde kuliste bir araya gelen
Giriş yap veya üye ol.
soruları cevaplandırdı; Sahne olarak hızlı bir dönüş yaptım. Yurt dışı konserlerim de olacak. Bebeğim gayet iyi. 40ında da Gölcüke akrabalara götüreceğim. Annelik duygusu çok farklı oluyor, Hirayı değil göstermek eve bile kimseyi kabul etmiyorum. Bir duysanız kimleri geri çeviriyorum aklınız şaşar. Bir tek Gülben Ergen kapıya geliyor alıyor kucağına, arkadaş bu ne yüzsüzlüktür yaa.Üstelik bana, Sen git stüdyoya ben yediririm diyor. Kabeden örtü getirdi bu kadar olmaz ki. Bir an önce evlense kurtulsam da ondan. (Gülben Ergenin evlenmesinden bahsediyor) Gerçi onda da bir numara yok, anca ona da ben bulursam olacak. Ama bizimkinin memleketinden, aynısından Pek çok sanatçı arkadaşımın bebekleri olsun diye dua ettim ama sadece bir tanesi hamile, ama kim olduğunu söyleyemem. Hira her bebek gibi beni uykusuz bırakıyor ama ben babayı uyandırmamaya çalışıyorum. Adam dün akşam 7de geldi, bu sabah 9 buçuğa kadar uyudu diye konuştu.
Demet Akalın şöyle devam etti:
Kadınlar gününde hiçbir şey gelmedi. Her şey çocuk yapana kadarmış. Değişti ağabey, artık yüzüme bakmıyor o eski romantik adam yok. Bugün orkestradan davulcum gül getirdi. Okandan tık yok. Okanın gözüne bakarak sağol canım dedim. Bir arabayla kandıramazsın beni. (Okan Kurt daha önceden araba hediye etmişti) diye konuştu.
Yeni çıkartacağı Rekor isimli albümündeki şarkıları ilk kez Sahne İstanbulda söyleyen
Giriş yap veya üye ol.
birbirinden güzel parçalarıyla kendisini izlemeye gelen yaklaşık 500 kişiye muhteşem bir gece yaşattı.
Giriş yap veya üye ol.