İşte Kerim'in Fatmagül'ü

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
engin-cansu_640.jpg

Engin Akyürek, Best Model Yarışması finalistlerinden Cansu Taşkın'la görüntülendi.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin 'Kerim'i Engin Akyürek, Best Model yarışmasında dereceye girememesinin ardından ekranda gözyaşı döken 20 yaşındaki Cansu Taşkın'la birlikte görüntülendi.

Rol aldığı diziler sayesinde büyük bir hayran kitlesi edinen ve adı Beren Saat'le aşk dedikodularına karışan Engin Akyürek sevgilisiyle Şişli'de bir pizzacı çıkışında görüntülendi.

Fotoğraflarının çekildiğinin farkına varmayan ikili, yağmurlu havada şemsiyelerinin altında uzun uzun sarılıp öpüştü.

Daha sonra el ele Şişli'nin arka sokaklarında kaybolan yeni aşıkların, üç aydır birlikte olduğu öğrenildi.

Aşkın, Cansu Taşkın'ın konuk oyuncu olarak 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de yer almasının ardından filizlendiği de gelen haberler arasında.

milliyet

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Şemsiye altında romantik dakikalar :utan:
Ben yakıştıramadım Kerem'e bu kızı yaa sanki Kerim'in yanında sürekli Fatmagül'ü gördüğümüz içinmi acaba onu daha çok yakıştırıyoruz dersiniz kızlar:huhuu::huhuu::huhuu:

Tepki
53
yakışıp yakışmadığı değilde ben başka bir şeye takıldım.. bu kız dizide ne rolündeydiki hiç hatırlayamadım.. takipde ederim diziyi ama :sok

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
yakışıp yakışmadığı değilde ben başka bir şeye takıldım.. bu kız dizide ne rolündeydiki hiç hatırlayamadım.. takipde ederim diziyi ama :sok

Ben dizileri pek takip edemiyorum çikolatam ama sen hatırlayamadığına göre belki konuk oyuncu olduğu bölüm daha yayınlanmamıştır :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar