İşte Rüzgar'ın Tek Pişmanlığı!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.283
Tolga Karel, cinsiyet değiştirip Rüzgar adını alan Nil Erkoçlar'ın tek pişmanlığını açıkladı!

fft2mm2255116.jpg

Geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirip erkek olan ve Rüzgar adını alan ünlü oyuncu Nil Erkoçlar’ın tek pişmanlığını Tolga Karel açıkladı. Karel, Erkoçlar’ın bir daha asla çocuk sahibi olamayacak olmasına çok üzüldüğünü ifade etti.

Karel’in ifadesine göre Rüzgar Erkoçlar, ünlü oyuncuya, "Ben hayatım boyunca asla çocuk sahibi olamayacağım" dedi. Karel, Rüzgar Erkoçlar’ın çocuk pişmanlığı yaşadığını dile getirdi.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Kimse onun yerinde olmayı istemezdi.Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyor.Rabbim hiçbirimizi,hçbirimizin çocuklaını onun düştüğü duruma düşürmesin.Çok zor.Diyecek fazla bişey yok :acep:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bunu önceden düşünüp
bir-iki yumurta dondurmalıydı... çok aceleye getirdi galiba.
sonradan taşıyıcı anneye nakledilirdi belki :S

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Eh oldu bitti,daha neyin pişmanlığı bu yahu:eek:ky:
Madem bunun pişmanlığı duyulacaktı,neden hep kendini erkek olarak gördüğünü ve hiç bir zaman erkeklere karşı bir şey hissetmediğini okuduk günlerce:ne:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.283
Eh oldu bitti,daha neyin pişmanlığı bu yahu:eek:ky:
Madem bunun pişmanlığı duyulacaktı,neden hep kendini erkek olarak gördüğünü ve hiç bir zaman erkeklere karşı bir şey hissetmediğini okuduk günlerce:ne:

Benden çok hoşlanıyordu ve kararsızlık ilişkimizi ortaya çıkartmak için onun kız deilde erkek olması şarttı hepsi bu canım aa siz mağazincilerde herşeye bir yorumunuz var muhabir şahmaran :ko:ko
:kahkaha::kahkaha: ay ben bugun senle niye bu kadar uğraşıyom yaw :kahkaha:

@nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
Görüyorum görüyorum kaşınan bitter görüyorum :tweetyebağlayannksmilisi: :ko Şahmaran sessizliğini koruyor bir ara yakalarsa seni fena tepeleyecek haberin ola :ko

Konuya gelmişken habere laf etmezsem içimde kalır bunu söylemek T.Karel'e mi kaldı gerçekten ya :ne: aralarında geçen bir konuşmayı nasıl magazincilere söyler bu ne cüret yahu -kizgin ( nk kızar :kizginasli: )

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.283
Görüyorum görüyorum kaşınan bitter görüyorum :tweetyebağlayannksmilisi: :ko Şahmaran sessizliğini koruyor bir ara yakalarsa seni fena tepeleyecek haberin ola :ko

Konuya gelmişken habere laf etmezsem içimde kalır bunu söylemek T.Karel'e mi kaldı gerçekten ya :ne: aralarında geçen bir konuşmayı nasıl magazincilere söyler bu ne cüret yahu -kizgin ( nk kızar :kizginasli: )

Hea fena tepelik :kahkaha::kahkaha:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.283
Hem niye tolgacığıma atılıyor bu suçlar :D belkim güzel bir geçmişi vardı kızla :kahkaha::kahkaha:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Benden çok hoşlanıyordu ve kararsızlık ilişkimizi ortaya çıkartmak için onun kız deilde erkek olması şarttı hepsi bu canım aa siz mağazincilerde herşeye bir yorumunuz var muhabir şahmaran :ko:ko
:kahkaha::kahkaha: ay ben bugun senle niye bu kadar uğraşıyom yaw :kahkaha:

@nk83
Eh magazinci olamk kolay değil şekerim:ciklet:
Karıştırmamız lazım ortalığı malum
Yoksa nasıl haber yakalarız ki:uc:

Sessizliğim benim fena can yakar şekerim:lululu:
Asıl suskunluğumdan korkun siz:findik:
Hem niye tolgacığıma atılıyor bu suçlar :D belkim güzel bir geçmişi vardı kızla :kahkaha::kahkaha:
Tolgamı:hihh:
O da kim beee böööööö:biyik:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.283
Eh magazinci olamk kolay değil şekerim:ciklet:
Karıştırmamız lazım ortalığı malum
Yoksa nasıl haber yakalarız ki:uc: