İşte yağ yakan besinler

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
1.*Diyet yaparken, normal süt yerine yağsız sütiçmeyi*tercih edin. Yarım*litre*az yağlı süt,*günlükkalsiyum*ihtiyacınızın*bir miktarını karşılıyor.

2.*Fazla abartmadan az miktarda tüketeceğiniz kırmızı biber,*vücutısınızın artmasını sağlar.*Vücut*ısınızın artması sayesinde ****bolizmanız da hızlanır.
3.*Yeşil*çay*yağ*oluşmasını yavaşlatır,*enerjikullanımını hızlandırır.
4.*Zencefil içerdiği gingerol sayesinde ****bolizmanın*fazla*çalışmasını sağlar ve*sindirimihızlandırır.
5.*Kırmızı et yağlı olduğu için, onun yerine beyaz et*tercih*etmeniz,*yağ*yakımı açısından daha faydalı.
6.*Somon balığı içerdiği zengin*iyot*sayesinde, tiroit hormonunun salgılanmasında etkili. Bu şekilde tiroit dengenizi kurmanıza*yardımcı*oluyor.
7.*Su*sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!*Yemeklerden*20*dakika*önce içeceğiniz bir bardak*su, tokluk hissi sağlar. Günde iki litre*su*içmekçok*faydalı.
8.*İştah dindirme*özelliğine*sahip*olan tarçın,*yağ*yakımını da hızlandırır.
9.*Limon, içerdiği C*vitamini*sayesinde yağlarınkolay*yakılmasını sağllar.
10.*Sarımsak kan*dolaşımına*ve*sindirimeyardımcı*olur.
11.*At kuyruğu bitkisi idrar sökücü*özelliğiyle*biliniyor.*Yağdokularını eritmeye*yardım*eden bitki yaraların iyileşmesine deyardımcı*oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi*fazla*dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.
12.*Maydanoz, ****bolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz*yemek*ve çayını*içmek, ödemlere ve vücudun*su*toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.
13.*Adaçayı*zayıflamak*isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve*yemeklerdebaharat olarak da kullanılabiliyor.
14.*Fesleğen*vücutta*biriken*fazla*suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik, içindeki eter yağların moral yükseltici*etkisi*bulunuyor.
15.*Kekik,*sindirim*sorunlarını tedavi edici*etkiyesahip ve ****bolizmayı hızlandırıyor.*Bağışıklıksistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.

16.*Civanperçemi, tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir.*Tazelik*veren*lezzeti, ağır*yemeklerintadını hafifletir.
17.*Biberiye,*sindirimi*düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan*dolaşımını*hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et*yemeklerinde*kullanılabilir.
18.*Tere,*vücuttaki*yağ*yakımını hızlandırıyor.*İnce*yaprakları pişince acılaştığı için çiğ*yemek*gerekir. Ayrıca içinde birçok*vitamin*barındırır.
19.*Sinameki, kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan*etkilereyol*açacağından idrar söktürücü*özelliği*bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle*desteklenmesi*gerekiyor.
20.*Balık otu, bünyenin kimyasını hızlandırarak*zayıflamaya*destek*olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata vemeyveli*içecekler*içinde kullanılabilir.

Alintidir..

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben süt pek icemiyorum ama tatlilarda tarcini cok severim.
Oda yedikten sonra istahi kapatmis pek farketmiyor sanirim. :D

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
7.*Su*sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!*Yemeklerden*20*dakika*önce içeceğiniz bir bardak*su, tokluk hissi sağlar. Günde iki litre*su*içmekçok*faydalı.

Alintidir..
Su içmeyi gerçekten çok seviyorum,hatta akşam elimde koca bir bardak su ile oturup çay yada kahve niyetine muhakkak içerim...
Gece yatmadan önce ve sabah ilk kalktığımda direk su ararım.Doğum sonrası kilolarıma çabuk vermemdeki en önemli etken çok su içmek:icelim:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
Ben biliyorum ama pek uygulamiyorum. Sute biraz tarcin atip icmek yeme istegini gercwkten bastiriyor ama.

ecrin bugün tarcınlı süt ictim agzda seker attım yoksa sütü icemiyorum ve gercekten tok tuttu yemekde bıle fazla yedırmedı hemen doydum :D

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ben süt pek icemiyorum ama tatlilarda tarcini cok severim.
Oda yedikten sonra istahi kapatmis pek farketmiyor sanirim. :D

bende öyle sanırımm:D:D
Su içmeyi gerçekten çok seviyorum,hatta akşam elimde koca bir bardak su ile oturup çay yada kahve niyetine muhakkak içerim...
Gece yatmadan önce ve sabah ilk kalktığımda direk su ararım.Doğum sonrası kilolarıma çabuk vermemdeki en önemli etken çok su içmek:icelim:

yaaa..:( bende hiç su içemiyorum ya.. zorla içiyorum resmen zorluyorum kendimi. keske içsem cok cok belki bende zayıflarım

ecrin bugün tarcınlı süt ictim agzda seker attım yoksa sütü icemiyorum ve gercekten tok tuttu yemekde bıle fazla yedırmedı hemen doydum :D

evet cnm cok tok tutuyor gercekten.. yesil caya falan da atabilirsin tarcın. hem o kötü tadı biraz kırıyor hem yok tutuyor. cubuk tarcınn daha ii tabi yesil cayda:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar