İşte yılın ihaneti!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
832814422555.jpg

İşte yılın ihaneti!

Tolga Karel, hamile eşini aldatırken "Süper Kulüp" kameralarına yakalandı. İhanet, Tolga Karel'in eşini götürdüğü gece ******nde başladı.

Karısı Günay Musayeva ve sevgilisiyle Harbiye'deki bardan, aynı anda çıkarken görüntülenen Tolga Karel, gecenin devamında inanılmaz şeyler yaptı.

Sevgilisinin yanında tartıştığı karısını Etiler'de arabadan indirip, taksiyle eve gönderdi. Sevgilisiyle Ortaköy'de bir başka gece ******ne gitti! Ve yasak aşkın kahramanları, sabahın ilk ışıklarında Tophane'deki meşhur nargileciden el ele çıktılar, sarılıp, dudak dudağa öpüştüler.

Yakınlaşma sırasında Tolga Karel'in pantolonun düştüğü ve iç çamaşırı giymediği görüldü.

"Karnımda bebek var, boşanayım mı?"

Tolga Karel'in ihaneti gündeme damgasını vurdu. Süper Kulüp kameraları tarafından görüntülenen ihanet sonrasında Karel'in eşi Günay Musayeva'nın, "Bir aile olmak için evlendim. Alkol alınca kendisine hakim olamıyor. Karnımda bebek var, boşanayım mı?" dediği iddia edildi. Karel'in ise, "O kişi akrabam. Merhabalaştık. Aldatma olayı yok" dediği öne sürüldü.

Karel, hamile eşi Musayeva ile çıktığı gece turunun sonunda eşini taksiye bindirmiş, sonrasında Tophane'ye nargilecilere gitmişti. Karel burada farklı bir güzelle sarmaş dolaş bir biçimde gazetecilere yakalanmıştı.Karel'in eski sevgilisi Öykü Çelik ile de sık sık birlikte görüntülenmesi dikkatleri çekmişti. Çelik, Musayeva'yı arayıp Karel'i arkadaş olarak sevdiğini, kendisini de çok beğendiğini söylemişti.

Sabah

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ya bunların saçma sapan ilişkilerinden resmen midem bulanıyor.nasıl hayatları var bu insanların.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
713221_detay.jpg

"Karnımda bebek var, boşanayım mı?"

İhanet görüntülerinden Tolga Karel'in eşi Günay Musayeva'nın, "Karnımda bebek var, boşanayım mı?" dediği iddia edildi...

Tolga Karel'in ihaneti gündeme damgasını vurdu. Süper Kulüp kameraları tarafından görüntülenen ihanet sonrasında Karel'in eşi Günay Musayeva'nın, "Bir aile olmak için evlendim. Alkol alınca kendisine hakim olamıyor. Karnımda bebek var, boşanayım mı?" dediği iddia edildi. Karel'in ise, "O kişi akrabam. Merhabalaştık. Aldatma olayı yok" dediği öne sürüldü.

EŞİNİ EVE GÖNDERDİ VE...
Karel, hamile eşi Musayeva ile çıktığı gece turunun sonunda eşini taksiye bindirmiş, sonrasında Tophane'ye nargilecilere gitmişti. Karel burada farklı bir güzelle sarmaş dolaş bir biçimde gazetecilere yakalanmıştı.

Karel'in eski sevgilisi Öykü Çelik ile de sık sık birlikte görüntülenmesi dikkatleri çekmişti. Çelik, Musayeva’yı arayıp Karel’i arkadaş olarak sevdiğini, kendisini de çok beğendiğini söylemişti.

KAREL ÖZÜR DİLEDİ
Bu arada Karel kısa bir basın açıklaması yaptı. "Yaşamakta olduğumuz toplumun değerlerine aykırı görüntülerle son günlerde gerek basını gerekse beni sevenleri hayal kırıklığına uğratarak meşgul ettim" diyen Karel, "Beni tanıyan ve seven herkesten özür dileyerek, bir daha bu tür hatalar yapmayacağıma söz veriyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Habertürk

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
gerçekten doğru düzgün insan yok şu dünyada sadık kalmak bu kadar mı zor.
Büyük konuşmayım ama aynı şeye ben maruz kalsam o saat boşarım hiç umrum değil çocuğuma ben yeterim.
Eşimdende böyle bişeybeklemiyorum o yüzen benim eşim ama insanların aciz ve zayıf kalmasına karşıyım kesinlikle çünkü bir sefer yapan hep yapar.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Tobecim bende senin gibi düşünüyorum canım ama hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım yinede.Rabbim herkezi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Toga Kareli oldum olası sevmem.İtici gelir hep bana.İticiliğine iticilik kattı pislik :böö:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
ana okadar seviyorum ediyorum diye ahkam kesiyordu piiiissssssssss :böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar