İstemeden hamile kaldınız...?

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
bu konuya daha önce yazmıştım sanki neyse eşimin istememe gibi bi lüksü olamaz çünki hamile olmamı dört gözle bekliyo ama eğer istemeseydi ağlardım zırlardım duygu sömürüsü yapardım başının etini yerdim sonunda oda isterdi.:besik::besik:kim istemezki yaaaa:besik:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Asla o meleğin canına kıyamam..Kesinlikle doğururum..
Eşimide baba olmanın vereceği hazzı ve o duygunun çok güzel olduğunu anlatırım..
Her defasında onu babalığa itecek sohbetler ederdim.:cicibebek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
tabiki doğururdum demek ki kaderde ailemize birinin daha katılması varmış her işte bi hayır vardır der allah ım onu en iyi şekilde yetiştirmemize yardım et die dua eder sonra da hamileliğin tadını çıkarırdım:))

Eylul_

Aktif Üye
Tepki
170
Bende dogrurum :) ne de olsa karnimda bile olsa bi canli o insan kopek oldurmeye kiyamiyo ki kaldi insan oglu :) kendi evladimin katili olmayi istemem :dil:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Istemeden olduguna gore benımde planların arasında yokdu demek.Hemmeeennnnn ılk kontrole kadar kendımı de babayı da o moda sokarım.En fazla bır yıl sonradanıtıbaren plan degısıklıgı yapacagız o da cok zor olmaz.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
kesinlikle doğurun eşiniz istemedi diye kürtaj olursanız eşinize kinlenirsiniz eşinizinde pişman olma ihtimalini unutmayın biz karı koca yıllarca bunun pişmanlığını yaşadık neymiş yeni evliymişiz hazır değilmişiz tabi bunları söyleyen eşimdi

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
İstemeden hamile kaldım.Eşim de ben üzgün olunca istemedi ilk başta.Ama ben kıyamadım.Nur topu gibi biricik oğlum oldu.Şimdi 9 yaşında mutlu son...

Bundan sonra olmasın artık çok dikkatliyim o konuda.Allahım korusun.Olmayanların olsun bebeği inşallahhh:)

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
eşim çok çocuk istiyo ve günah olduğu için asla aldırmamı istemezdi.diyelimki istedi asla aldırmaz doğururdum.sanki kendi kendime mi yaptım mecbur kabul edicek:alsana:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benimde istemeden oldu önce bende esimde istemedik ama aldirmayada kiyamadik simdi oglum iki bucuk yasinda ve cok tatli iyikide aldirmamisim:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar