'Sosyetede kadınlar beni çok kıskanıyor farkındayım!'
Müteahhit Yurdal Sert'le evlenip sosyeteye 'dekolteli' bir giriş yapan Sırp manken Ivana Sert Oya Germen'e içini döktü
Oya Germen
İvana’yı yıllar önce bir davette tanımıştım... Şık ve çok güzel bir kadın olarak bütün dikkatleri üzerine çekiyordu. Neş’e ve Ünsal Sert yakın dostlarım olduğu için aileye uzak değildim. İvana ile yakınlaştıktan sonra onu çok sevdim. Hiçbir kompleksi olmayan, son derece samimi, olduğu gibi görünen, oyunu, kaprisi olmayan bir kadın İvana.
İçi de dışı kadar güzel denir ya, aynen öyle. Geçen gün ailenin bir araya geldiği özel bir günde beraberdik. İvana ve eşi Yurdal Sert’in tatlı bir heyecan içinde olduklarını gördüm. Siz bu röportajı okurken onlar Amerika’da olacaklar. ‘Sex And The City’ filminin galasına davetliler. İvana’nın tasarladığı mayolar, mini bir defile ile tanıtılacak.
Eşi de ona her konuda büyük destek veriyor. İvana ile sohbet etmek keyifliydi. Sanıyorum, siz de röportajımızı okurken aynı keyfi alacaksınız. Bu arada fotoğrafları yine İstanbul’da en beğendiğim mekanların sahibi, çok kıymetli dostum İzzet Çapa’ya ait Joke College’da çektik.
İkoncan olarak anılmaktan hoşlanmıyorsun biliyorum. Peki nasıl tanımlayacağız Ivana’yı?
Artık İvana Sert tanınıyor, ikoncan olarak anılmak ikinci planda kaldı. Çünkü tasarımlarımla tanınmaya başladım. Mayolarım başarılı oldu. ‘Sex And The City’ filminin yeni çekilen bölümünde mayokinilerimi Kim Cartel giydi. Ayrıca, Antalya havaalanı dış hatlarda büyük bir mağaza açıyoruz. Yani artık işlerim ön planda, ikoncanlığım değil.
İkoncan olarak gazetelerde boy boy resimlerinin çıkmasıyla tanındın ama...
Evet. Bu sayede ön plana çıktım ve tanındım. Daha popüler, gözde ve birinci plana çıkan bir kadın oldum. Zaten hiçbir yerde faydası olmadı demedim. İnsanlar beni bu şekilde tanıdılar. Her zaman söylüyorum; başarılı, temiz kalpli, güzel bir insan olunca, ikoncan olmanın anlamı var!
Sence güzel bir kadın olmak ne kadar önemli?
Önemli, çünkü kesinlikle kapılar çok daha kolay açılıyor. Migros’ta, pazarda bile böyledir bu. Ama akıllı değilsen kapıları çabuk kapatabilirsin, kapının arkasında kalırsın. Kapı arkasında kalmamak için bir yol çizmek ve zeki olmak gerekiyor. Ve bu durum bütün dünyada da böyle.