İyi niyetli olarak verilen mesajların hepsi alınmıştır

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
İyi niyetli olarak verilen mesajların hepsi alınmıştır

Abdullah Gül: Demokrasi sadece seçim değildir, mesaj alınmıştır. İllegal örgütlerin devreye girmesine izin verilmemelidir.

86826.jpg

Gül, "Türkiye demokrasi yolunda demokrasinin kurallarını çalıştıran bir ülke. Hukukun üstünlüğüne inanan bir ülke.Mahkemenin kararlarına üst mahkemelerde itiraz edilebildiğive itiraz yollarının açık olduğu bir ülke. Dolayısıyla bütün bu kurallar batı demokrasilerindekistandartlar çerçevesinde olmaktadır. Önce bunun bilinmesini isterim tabiki." dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Açık bir toplum içerisinde yaşıyoruz. Ve hepimizin farklı farklı düşüncelerimizi, görüşlerimizi, siyasi eğilimlerimizi, inançlarımızı bunlara muhakakki saygı göstermemiz gerekir. Bu saygı ve sevginin şüphesiz karşılıklı olması gerekir.Herkesin kendi ülkesinde en geniş şekilde kendisini özgür hissetmesi gerekir." dedi.

"Mesaj alınmıştır"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "İyi niyetli olarak verilen mesajların hepsi alınmıştır,. Bunların muhakkakki günü geldiğinde gereği de yapılacaktır. Zaten bunun işaretini de eminim ki hepiniz görüyorsunuz. Yalnız, bundan sonra artık dikkatli olmak gerektiğine inanıyorum. Hepimizin tecrübeleri şunu göstermektedir ki, maalesef bu tip toplumsal olayların neticesinde illegal örgütler devreye girerler ve onlar esir alırlar ve çok yanlışlara sokarlar. Buna hiç müsaade etmemek gerekir" dedi.

Sağduyu çağrısı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bütün vatandaşlarıma sesleniyorum ki; herkes sağduyulu olmalı. Kurallara herkes uymalı ve itirazları görüşleri, varsa bunlar barışçı bir şekilde dile getirilmeli ki bunlar getirildi, bundan sonra hiç kimsenin kabul etmeyeceği imajlarımızı zedeleyici davranışlara da hiç müsaade etmemek gerekir" dedi.

Kanal A Haber

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Tam 7 gündür Ülkemizi karıştırmak isteyenler hedeflerine ulaştılar gerçekten.
Sessiz kalmam sadece bunu kabullendğim için değil gerçekten çıkan olaylardan çok şey söylemek istediğimdendir.
Partiler kendilerine nemalanmaya çalışıyor.
Sokakta halk hakkını aramaya çalııyor.
Resmen bölündük,böldüler.
Ülkesine böylesine zarar veren bir halk değiliz biz,provokötörler resmen savaş alanına çevirdiler.İnsanlar sokağa çıkığor ancak çoğu neden orada olduklarını bile bilmiyorlar.Kimi meraktan kimi de ortalığı karıştırmak için sokaktalar.
Bilemiyorum!!Ama bu üzücü olayların bir an evvel bitmesi ve yine sukunet için yaşamak için dua ediyorum.
Polis bizim can güvenliğimizi korumak adına görev başında olmalarına rağmen ne hale getirildi bir anda.
Yani konuşmak istiyorum ama kelimelerimi toparlayamıyorum.
Çok üzgünüm gerçekten.

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Burada is Devlet büyüklerinde, olanlari yanlis yere saptirmadan esas istenilene kulak vermek.
Partilerin savasi sokaktaki esas halki ilgilendirmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar