İyibir kadın nasıl olmalı ?

Tepki
97
bence iyi kadın derken kime göre iyi ???
iyi bir anne ise özveriden geçer evladı için herşeyle başedebilecek gücü olan kişidir diyebilirim kısaca

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bence herkes oldugu gibi olsun.
Herkesin iyilik anlayisi farklidir diye düsünüyorum.
Iyi bir anne cocugunun yaninda olan annedir.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.808
Duruma göre davranmalı,yerine göre ağlamalı yerine göre gülmeyi bilmeli.
Anne olarakda evladına kol kanat germesidir diye düşündüm :huhuu:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
bir kadın istediği kadar iyi olsun ideal olsun eş kötü olduktan sonra o kadın iyi olmaya devam edemez diye düşünüyorum.

ama bence iyi bir kadın eşine ve evine bağlı, eşinin sadece eşi değil aynı zamanda arkadaşı sırdaşı ve akıl hocası olmalı, her zaman her konuda eşine güven duygusunu yaşatmalı. eşinin sevincinide üzüntüsünüde paylaşmalı ona değer vermeli ve geçimli olmalıdır. en önemliside eşini başkalarının eşleriyle kıyaslamamalıdır.

çocuklarına kol kanat germeli onların fikirlerinin arkasında durmalı, çocuklarının güç ve bilgi kaynağı olmalıdır.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Iyi bir insan olduktan sonra iyi kadinda oluruz iyi annede :gelbenimle:

zele

Daimi Üye
Tepki
273
Aynen Lilav'in dedigi gibi, iyi bir insansaniz eger, iyi bir anne de olursunuz iyi bir kadin da

Tepki
51
bir kadın öncelikle eşine karşı her zaman seksi ve cilveli olmalı.aynı zamanda anlayışlı ve saygılı olmalıdır.erkekler dırdırdan nefret ederler ve bunları yapmaktan kaçınmalı bir kadın.eğer bi konudan dolayı rahatsızsa bunu daha uygun bir dille söyleyebilir ama kesinlikle uslup çok önemli.hani derler ya tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır.bi kadın evine kocasına en önemlisi de çocuklarına sahip çıkmalı herzaman kol kanat gelmeli.hamarat ve çok güzel yemek yapabilmeli ki eşinin miğdesine de hitap edebilmelidir.çocuklarıyla ise yeri gelince anneliğini yeri gelince ise arkadaşlığını gösterebilmelidir.ben şu konuya katılmıyorum.ailelerimiz herzaman arkadaşımız gibi olmamalı.yeri gelince onların ağırlığını hissetmeliyiz.tabi bunun dozunu ayarlamak lazım...

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
Annelik fedakarlik hic bitmeyen ozverilik, 4cocuklu bir anne olarak yasayamadigim gencliyimi her seyimi onlara gore ayarladim, esimin zevkine gore giyindim, beyendiyi sac modelini y yaptim yasim 44 gecen yillara baktim kendim icin ne yaptim?? Kendinizide dusunun arada arkadasi dediyi gibi iyi insansaniz zaten iyi anne, iyi essiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar