İzdivaç programları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Saçma buluyorum. Oraya çıkanların gerçekten sevgi aradıklarını sanmıyorum. Maddiyat söz konusu gibi.

Tanıdığım çıkmadı:hhhhhh:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bana da çok komik geliyo sanki komedi filmi gibi izliyorum hele bazen çook güzel kızlar ya da çok yakışıklı erkekler çıkıyo bunlar diyorum ya macera aramaya çıkmış ya da öyle kötü bi huyları var ki burada eş armayı seçmişler tanıyan kimse kabul etmiyo.... geçen öğlen bakıyorum kadının biri diyo ki benimle evlenecek insanın benimle oturması gerekmez emekli maaşı olsun benim ihtiyaçlarımı karşılasın ilerde de maaşı bana kalsın diyo gülerek ve herkeste gülüyor buna böyle saçma şey olabilir mi???

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
BAŞTAN SONA SAÇMALIK.BU PROGRAMI YAYINLAYANLARADA SUÇ BULMUYORUM SONUCTA İZLENİYORKİ HALA YAYINDA ... BİRAZ DAHA SEÇİCİ Bİ MİLLET OLSAK KEŞKEE...

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
ben rastlarsam izlerim.dizi gibi zaten yarın kime kim gelecek diye merak ediyorum.birçok kişininde izlediği halde izlemiyorum dediğinede eminim..:dislek:seçicilik konusunda songül ve uğur Aslan ı izlerim diğerleri iyice cıvıdı-kizgin
okadar yanlız insan ve evlenmek istediği haldede evlenemeyen birçok insan olduğunu düşünüyorum.evet bazıları maddiyat için orada olsalarda birçoğunun samimiyetine güveniyorum.neden olmasın..:dislek::dislek:

T

Tash_hatun

Misafir
sağLıkLı düşünebiLen kişiLerin orda buLunabileceğini düşünmüyorum.. oraya çıkanLar pekde akLı başında değiL bence.. kendiLerine reziL ediyoLar yha baska bişey değiL..

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bencede sacma, ama bazen bende bakiyorum. Bazilari cok komik oluyor. :D

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
bencede sağlıklı değiller çünkü çoğu yalnız insanlar
etrafında ona yardımcı olabilecek kimseleri olmayan insanlar
zamanın getirisi diye düşünüyorum
bir taraftan boşanmalar çoğaldıkça evlenmek isteyenlerde bir okdar çok
ama ne kadarı sağlıklı bir evlilik yapabilir orası tartışmalı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tv de beni görüp gelen bir insana ne kadar güvenebilirim ki?:dertli:

Hırlı mı hırsız mı,belki adam ipsiz sapsızın teki orda kendini farklı tanıtıyor..

Katılanlarda a,oraya gelenlere talip olanlarda da gelecek görmüyorum,hayır olsun sonları...

Bir tanıdığım katıldı:D

Tanıdığım derken anlatayım şöyle oldu..

Biz Gebze'de oturuyoruz.Burda evlerin dış çelik kapısını satan bir dükkanın sahibi katıldı evlenmek için.

Eşim arada bakar bu programlara..

Tesadüf o ya denk gelmiş,beni çağırdı hemen tvde göstermek için bu bizim burda çalışıyo demez mi..

Neyse çarşıya çıktık eşim gösterdi adamı,hakikaten de tv ye çıkan adamdı..Eşim de de maşallah ne göz ,dikkat var:D

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
bence gerekli programlar çünkü evlenemeyen fazla çevresi olmayanlar ordan istedikleri gibi birini bulabilirler bu çok güzel bişey ben bile katılmayı düşünürüm belki ilerde

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
bence gerekli programlar çünkü evlenemeyen fazla çevresi olmayanlar ordan istedikleri gibi birini bulabilirler bu çok güzel bişey ben bile katılmayı düşünürüm belki ilerde

Maşallah çok hızlısınız,yakın zamanda bir ilikşkide olup evlenemeyen kaçmayı düşünen siz değil miydiniz?

Hangi ara evlenip boşandınız ,yeni sevgiliniz oldu da şimdi bir de evlilik programına katılıyorsunuz?

Pes doğrusu hızınıza da yetişilmiyor.:kahve::uyku:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
gündüzlerin oglum tv yi bana vermiyor hos aksamlari da vermiyorda ben arada dizi izliyorum:panter:
yani bu tür programlari izlemiyorum:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar