İzmir 9 Eylül hastanesi ,sizi protesto ediyorum :(

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimin erkek kardeşinin bacağında şişlik oluştu önce fıtık dediler daha sonra tedaviye cevap vermeyince araştırdılar ve me tastatik akciğer kanseri teşhisi koydular dediklerine göre 4.evre ve kemiklerinde ,boynunda karaciğer ve sol el ve bacakta tutulum olduğunu söylediler ,günlerce hastane de yattı hep birşeyler söylediler ama tedavi yok:(yılbaşı için eve çıkardılar ,hem moral olur diye 10 gün önce pazartesi günü kemoterapiye başlanacaktı ama şanssızlık ,birgün öncesi adım atarken bacakta kırık oluştu tümörden dolayı olduğunu söylediler veee 10 gündür bacağı askıda kırık bacağı ameliyat etmediler...sebebi yoğun bakımda yer yokmuş.Kemoterapi de başlayamadı tabi .Şimdi soruyorum tedavide öncelikli bir hasta bu kadar bekletilir mi ?2 aydır ne çektiğimizi bir allah bir de biz biliyoruz ,büyük bir araştırma hastanesine de güvenemeyeceksek kime veya nereye güveneceğiz. Biz ümidimizi kaybetmek istemiyoruz ama dr.larında üzerine düşeni yapması gerekiyor.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Çok geçmiş olsun canım. :hhhhhh: Öncelikle Allah biran önce şifa versin. Tez zamanda iyileşir inşallah.

Benimde kayınvalidemin en son ayağı kırıldığında devlet hastanesine gittik. Saçma sapan bir yerden alçıya aldıkları yetmiyormuş gibi bir de kalas gibi bir alçı yaptılar. Daha sonra Gazi hastanesi'ne götürdük ve çok şükür doğru düzgün bir alçı oldu.

Siz de acaba başka doktorlara gitseniz ve de başka hastanelere.. Sonuçta bazı özel hastanelerde de artık SGK geçiyor. Böyle zaman kaybediyorsun belli ki..

Allah kimseyibu insanların ellerine düşürmesin tabii. Gerçekten insanların yüzüne bile bakmıyyorlar.:alsana:

OP
ferah

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Çok geçmiş olsun canım. :hhhhhh: Öncelikle Allah biran önce şifa versin. Tez zamanda iyileşir inşallah.

Benimde kayınvalidemin en son ayağı kırıldığında devlet hastanesine gittik. Saçma sapan bir yerden alçıya aldıkları yetmiyormuş gibi bir de kalas gibi bir alçı yaptılar. Daha sonra Gazi hastanesi'ne götürdük ve çok şükür doğru düzgün bir alçı oldu.

Siz de acaba başka doktorlara gitseniz ve de başka hastanelere.. Sonuçta bazı özel hastanelerde de artık SGK geçiyor. Böyle zaman kaybediyorsun belli ki..

Allah kimseyibu insanların ellerine düşürmesin tabii. Gerçekten insanların yüzüne bile bakmıyyorlar.:alsana:

Saol canım ,biz başka hastanelerle de görüştük ama durumu riskli olduğu için kabul etmiyorlar bulunduğu yerde kalmasını söylüyorlar,yerinden hareket ettirilirse kan pıhtısının damarları tıkayacağını söylüyorlar bizde eli mahkum bekliyoruz ,para bile teklif edildi ama sanırım az geldi-kizginbilmiyorum belkide kızgınlığım ve üzüntümden böyle düşünüyorum ama artık hepimiz bunalımdayız resmen :dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Anladım ablacım. İnşallah bir mucize olur da biran önce tedaviye başlanır; ama ayıp etmişler yani.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Malasef hastanelerde böyle durumlar yaşanıyor.eşimde yaşadık yanlış teşhisle zaman kaybetmiştik sonra acil ameliyatla kurtuldu.Ama çok sürüklendik

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Vicdansız hepsi :alsana: Allah düşürmesin:alsana:

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Öncelikle çok geçmiş olsun ferah buna benzer olaylar bizde eşimde yaşadık tendon kırığı diyorlar kendiliğinden oldu hastalığından dolayı ama bize ameliyat önermediler ağrılarını dindirmek için kırmızı reçeteli yapıştırma bant verdiler.biz de bulunduğumuz yerde çok oyalandık daha sonra hacettepe gönderildik ama ordada sonumuz hüsran oldu ne yazık kii.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Çok geçmiş olsun :(
İnşallah sağlığına kavuşur.
Devlet hastanelerindeki yoğunluk sebebiyle acil durumdaki hastalara bile en erken 2 ay - 3 ay sonrasına randevular veriliyor , trajikomik bir durum..
O zamana kadar durumu ne olur bu hastaların?
Sağlık bakanlığı artık çözüm bulsun bu soruna :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar